2. Lig Kırmızı grupta son 3 haftaya girildi. Haftayı İzmir deplasmanında Bucaspor yenilgisiyle geride bırakan Zonguldak Kömürspor 48 puanda kaldı. Elmas’ın puansız kapattığı haftada alttaki rakipler aldıkları puan ve puanlarla aradaki puan farkını kapattı. Hatta Kırşehir FK, puan puana geldiği Zonguldak Kömürspor’u gol averajıyla geride bıraktı.

Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı

İşin daha kötü yanı takipçilerimizden Serik Belediyespor 1 puan geride sıralanırken, Fethiyespor 2, Kırklarelispor sadece 3 puan geriden geliyor.

BUNDAN SONRA KAYBEDİLECEK HER PUAN,

ELMAS’I GERİYE ATAR!

Ligde hiçbir iddiası kalmayan Zonguldak Kömürspor, kalan 3 maçlık periyotta hem 50 puan ve üzerine çıkmaya, hem de ligi en iyi seviye olarak görülen 8’incilikte bitirmeye çalışacak.

Zonguldak ekibi, 7 Mayıs Pazar günü sahasında kendisi gibi hiçbir iddiası kalmayan Uşakspor’la karşılaşacak. Bu maçın ardından 16 Mayıs Salı ve 20 Mayıs Cumartesi günü ligden düşmeleri kesinleşen Balıkesirspor ve Pazarspor’la karşılaşılacak.

Son üç maç Zonguldak Kömürspor’un puantajdaki sıralamasında belirleyici rol oynayacak. Temsilcimiz ikisi iç saha, biri deplasmanda oynayacağı maçlar neticesinde ligi en iyi 8’inci de bitirebilir, ya da kayıpların devam etmesi halinde ilk 10’un dışında da kalabilir.

Kötü senaryoyu akıldan dahi geçirmeyen Barış Şeref ve öğrencileri, iyi senaryo olarak görülen 3’te 3’lük galibiyet serisiyle sezonu 57 puanla tamamlamak istiyor.

Son 3 maçın takvimi şöyle:

36. HAFTA (7 Mayıs Pazar): Zonguldak Kömürspor-Uşakspor

37. HAFTA (16 Mayıs Salı): Balıkesirspor-Zonguldak Kömürspor

38. HAFTA (20 Mayıs Cumartesi): Zonguldak Kömürspor-Pazarspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

pppp

Editör: Hüseyin EKİNCİ