Mangala ve semavere veda edin, yasaklandı! Mangala ve semavere veda edin, yasaklandı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Tarım Organize Sanayi Bölgesi'ne kablo hırsızlığı yapmak üzere giren 3 kişiden biri, kabloları kestiği sırada akıma kapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Erenköy Köyü'nde bulunan Tarım Organize Sanayi Bölgesi'ne giren kimliği henüz tespit edilemeyen 3 kişi, kabloları kesmeye başladı. Bu sırada kabloları kesen bir kişi, elektrik akımına kapıldı.

Olay, Çaycuma ilçe merkezinde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle fark edildi. Vatandaşlar, durumu Başkent Elektrik Dağıtım AŞ ekiplerine bildirdi. Ekipler, yaptığı incelemede akımın Tarım OSB'den geldiğini tespit etti.

Olay yerine jandarma ekipleri de sevk edildi. Jandarma tarafından suçüstü yakalanan 3 kişiden biri, elektrik akımına kapılması nedeniyle ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı şahsın tedavisinin devam ettiği diğer 2 kişinin ise jandarma tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (Haber Merkezi)

Daha önce de iktidara karşı kazandığını söyleyen İsmail Eşref: Tekrar geri almaya geldim! Daha önce de iktidara karşı kazandığını söyleyen İsmail Eşref: Tekrar geri almaya geldim!

İstanbul ve Bursa’da eş zamanlı iki deprem! İstanbul ve Bursa’da eş zamanlı iki deprem!

“Ben yaptım, oldu” diyen anlayışa karşıyız! “Ben yaptım, oldu” diyen anlayışa karşıyız!

Editör: Murat Barutçu