Kdz. Ereğli Adliyesi’nde katip olarak görev yapan Oğuzhan Kalaycı (30), iddialara göre önceki gün boğaz ağrısı şikayeti ile  ilçedeki bir özel hastaneye gitti ve burada kendisine serum verildi.

Serum sonrası kalbi duran Kalaycı, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Hastanesi’ne sevk edildi. Burada hayatını kaybeden Kalaycı’nın ölümünün “Anafilaksi sebepli” diye adlandırılmasın ardından vatandaşlar bu terimi araştırmaya başladı.

Konuyu gündeme getiren Doktor Burak Somkaya, konu ile ilgili olarak, "Anafilaksi Sebepli Ölüm"!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde boğaz ağrısı şikayeti ile hastaneye giden genç adliye katibi, verilen serumun ardından hayatını kaybetti.

Serumun riskli olduğunu 5 milyar 450 milyon 343 bin 875 kere söylememize rağmen her burnu aktığında, grip olduğunda hastaneye koşa koşa gelip serum taktıran millet; serumdan insanların öldüğünü her görüşünde Hekime "B*k atmaya" devam ediyor.

Öğrencilerden anlamlı etkinlik Öğrencilerden anlamlı etkinlik

Haberi kısa zamanda Hekim'e çamur atılmış haliyle göreceğiniz için doğrusunu paylaşmak istedim. Ve her zaman sorulup duran, 2 gün sonra unutulan soruların cevabını vereyim; "Hayır, Acillerde serum takmadan önce allerji testi yapılmıyor. Şu anda bu Acil koşullarında da böyle bir şey mümkün değil."

Daha önce allerjiniz olmayan bir şeye sonradan allerjiniz gelişebiliyor. Yani DAHA ÖNCE SERUM TAKTIRDIM BİR ŞEY OLMADI, YİNE BİR ŞEY OLMAZ DİYE BİR ŞEY YOK! GEREKSİZ YERE VÜCUDUNUZA HİÇBİR SIVIYI ALMAYIN! Serum, iğne vs. GEREKSİZ YERE HASTANEYE BAŞVURUP SERUM TAKTIRMAYIN, ÖLEBİLİRSİNİZ!

%100 Doğru tedavi uygulansa bile, 1 saniye dâhi zaman kaybedilmese bile ANAFİLAKSİDEN ÖLEBİLİRSİNİZ! HERHANGİ BİR HEKİM HATASI OLMAKSIZIN ÖLEBİLİRSİNİZ!” şeklinde ifadeler kullandı. (Fadime Yılmaz Elma)

boğaz ağrısı-5

Cinsel ilişki vaadiyle gittikleri evde şok yaşadılar Cinsel ilişki vaadiyle gittikleri evde şok yaşadılar

Kanlı infaz! Genç kadının evinin önünde öldürüldü Kanlı infaz! Genç kadının evinin önünde öldürüldü

Seyir halindeki otomobilden çocuk yola düştü! Seyir halindeki otomobilden çocuk yola düştü!

Çocuğunu almak için gittiği okulun bahçesinde öldürüldü Çocuğunu almak için gittiği okulun bahçesinde öldürüldü

Dünyaya getirdiği bebeğini arsaya gömdü Dünyaya getirdiği bebeğini arsaya gömdü

Kadınların otel önünde kavgası dehşete düşürdü! Üstünün açılmasına bile aldırış etmedi Kadınların otel önünde kavgası dehşete düşürdü! Üstünün açılmasına bile aldırış etmedi

Öfkeli eş genelevi bastı! Bulamayınca cinsel birliktelik yaşadığı kadını dövdü Öfkeli eş genelevi bastı! Bulamayınca cinsel birliktelik yaşadığı kadını dövdü

Kanlı pusu! Eski sevgilisinin nişanlısını silahla öldürdü Kanlı pusu! Eski sevgilisinin nişanlısını silahla öldürdü

Belediyede ahlak dışı olay! Yıkmama karşılığında seks teklifi! Belediyede ahlak dışı olay! Yıkmama karşılığında seks teklifi!

Belediye başkan adayı, cinsel saldırıdan tutuklandı! Belediye başkan adayı, cinsel saldırıdan tutuklandı!

Kiracının yaptığı ilaçlama ev sahibinin oğlunu öldürdü Kiracının yaptığı ilaçlama ev sahibinin oğlunu öldürdü

Editör: Muhammet