Alaplı Deresi Projesi’nde ihale tarihi ve detayları belli oldu! Alaplı Deresi Projesi’nde ihale tarihi ve detayları belli oldu!

CHP kararlı: Tüm belediyelere adaylar CHP kararlı: Tüm belediyelere adaylar

Törene İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay ve diğer parti üyeleri katıldı. İl Başkanı Erdal Gülay, Gökçebey Belediye Başkanı Satılmış Aydemir ve Alaplı Belediye Başkan Adayı Serdar Akyol'u tanıttı.

İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay, "Bugünkü toplantımızın amacı, önümüzdeki 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için belediye başkan adaylarını tanıtmaktır. İl teşkilatı olarak partililerimizin katılımıyla bu açıklamayı yapıyoruz. Alaplı Belediye Başkan Adayımız Serdar Akyol ve Gökçebey Belediye Başkan Adayımız Satılmış Aydemir olmuştur. Gökçebey ve Alaplı belediyelerine İYİ Parti ailesini kazandıracağımıza inanıyorum. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı Satılmış Aydemir ise, "Sayın Genel Başkanımızın, İl Başkanımızın ve Genel Merkezimizin bize tevdi ettiği bu görevi inşallah başarıyla yerine getireceğiz. Başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Alaplı Belediye Başkan Adayı Serdar Akyol ise, "İl Genel Meclis Üyeliği ve Belediye Meclisi üyeliği görevlerini Alaplı'da üstlendim. Aynı zamanda Alaplı Spor Başkanlığı görevini yürüttüm. İYİ Parti'nin bize verdiği belediye başkanlığı adaylığı konusunda Alaplı'da bir ilki gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Alaplı'yı kazanacağımıza inşallah. Bu düşüncelerle İl Başkanıma özellikle bize sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Haber: Sertaç Özdemir

 

Editör: Virda Şahin