Osman Zaimoğlu, önce teşekkür etti, ardından talepte bulundu Osman Zaimoğlu, önce teşekkür etti, ardından talepte bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, Tahsin Erdem'in adaylık süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Ertuğrul, konuyla ilgili açıklamasında, Zonguldak merkez ilçe belediye başkanlığı için gerçekleştirilen ön seçimin demokratik bir ortamda ve sevgi saygı içerisinde geçtiğini belirtti. Yarışan 7 aday adayı arasından Tahsin Erdem'in birinci çıkmasının ardından, dün parti meclisinde yapılan toplantıda Tahsin Bey'in adaylığının onaylandığını ve Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak ilan edildiğini aktardı.
Ertuğrul, ön seçim öncesinde aday adaylarının bir araya gelerek başarılı olan adayın arkasında duracaklarını ve birlikte mücadele edeceklerini beyan ettiğini hatırlattı. CHP ailesi olarak Tahsin Erdem'in adaylığına destek olacaklarını vurgulayan Ertuğrul, güzel bir belediye meclisi oluşturulmasının ardından CHP'nin bayrağını Zonguldak'ta dalgalandıracaklarını söyledi. Ayrıca, il genelindeki diğer ilçe ve beldelerde de iddialı olduklarını belirterek, CHP'nin belediye başkanlığı sayısını artırmayı hedeflediklerini ifade etti.
Ertuğrul, "Zonguldak'ımıza, tüm ilçe ve beldelerle beraber daha iyi hizmet vermek için mücadele edeceğiz" dedi.
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Virda Şahin