Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Alparslan Küçük yaptığı açıklamada, “Malum fiyat artışlarından dolayı Ramazan ayına girmeden önce ekmek ve fide fiyatlarını belirledik. Yufkacı ve kadayıf fiyatlarını da belirledik” dedi.

Küçük yaptığı açıklamada, “Kahvehane ve çay ocakları için fiyat çalışmaları yapıyoruz. Lokanta fiyat tarifelerini çıkardık, meslek odamıza bağlı esnaf arkadaşlarımızın lokanta, kahvehane, çay ocakları, fırınlar ve yufkacılar fiyat tarifeleri konusunda gerekli hassasiyeti göstersinler” diyerek şunları söyledi:

“İşyerlerinde fiyat tarifeleri yasa gereği olması gerekiyor. Vatandaşımız yediği yemeğin fiyatını bilmek zorunda. Aldığı ekmeğin fiyatını bilmek zorundadır. Biz bu konuda üyelerimize elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Fiyat tarifeleri işyerlerinde olmazsa olmazım mutlaka bulundurmaları gerekiyor.

Biz buradan meslek odamıza bağlı üyelerimizin esnaf arkadaşlarımızın odamızdan yeni tarifelerini almaları gerekiyor. Bu konuda gerekli hassasiyeti kendilerinden beklemekteyiz. Ramazan ayı nedeniyle kendilerine hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi