7 adaylı ön seçim kararının ardından ilk açıklama “Mücadelemiz kararlılıkla sürecektir” 7 adaylı ön seçim kararının ardından ilk açıklama “Mücadelemiz kararlılıkla sürecektir”

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 2 yaşındaki Nisanur Ö.'ye cinsel istismarda bulunduktan sonra ölümüne sebep olan 25 yaşındaki Furkan Sevinç, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Cezanın kesinleşmesinin ardından UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği Genel Başkanı Saadet Özkan açıklama yaptı. 
Karar öncesinde, olayın takipçisi olacakları yönünde açıklama yapan Saadet Özkan, mahkeme kararının ardından da konuyu değerlendirdi. Özkan, “İstismarcıların canı cehenneme.” dedi.  
Özkan’ın açıklaması şu şekilde: 
“Zonguldak’ta 2 yaşındaki Nisanur Çocuğu cani ruhla öldüren Furkan Sevinç denilen varlık için  savcı 22 Aralık Cuma  müebbet istendi. Mahkeme heyeti ise kararı 25 Aralık günü verdi. Verilen karar Ağırlaştırılmış müebbet+30 yıl. 
Böyle kararlar istiyoruz. İstismarcıların canı cehenneme. Yaşasın adalet, yaşasın böyle yargıçlar.”
-OLAY
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 2 yaşındaki Nisanur Ö.'ye cinsel istismarda bulunduktan sonra ölümüne sebep olan 25 yaşındaki Furkan Sevinç, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Edinilen bilgiye göre olay geçen 19 Mayıs'ta ilçeye bağlı İstasyon Mahallesi'nde yaşandı. Meryem Ö.'nün evine misafirliğe gelen Furkan Sevinç, geceyi birlikte geçirdi. Meryem Ö., yanına 8 yaşındaki kızını da alarak ertesi gün markete gitti. iddialara göre Furkan Sevinç., evde bulunan 2 yaşındaki Nisanur Ö.'ye cinsel istismarda bulundu. Bayılan bebeği yürüyerek hastaneye götüren Sevinç, bebeğin dayısı olduğunu söyleyip bayılarak nöbet geçirdiğini öne sürdü.
Hayatını kaybeden bebeğin cinsel istismara maruz kaldığı muayenesinde anlaşılınca olayla ilgili anne Meryem Ö. ile Furkan Sevinç tutuklandı. Dosyadaki gizlilik kararı sebebiyle 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde kapalı görülen duruşmada tutuklu sanık Furkan Sevinç 'çocuğa yada beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, '12 yaşını tamamlamamış çocuğun cinsel istismarı' suçundan 30 yıl ve 'cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan ise beraat kararı verildi.
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Ölümü şüpheli bulunan şahsın üzerinden 944 bin liralık çek çıktı! Ölümü şüpheli bulunan şahsın üzerinden 944 bin liralık çek çıktı!

Baraja düşüp kayboldu! Baraja düşüp kayboldu!

Fırtına ortalığı yıkıp geçti! Fırtına ortalığı yıkıp geçti!

Madende oğlunu, Covid-19'dan eşini kaybeden Ayşe Gökçe de hayatını kaybetti Madende oğlunu, Covid-19'dan eşini kaybeden Ayşe Gökçe de hayatını kaybetti

Evinin altında birçok motordan daha güçlü motor yaptı! Evinin altında birçok motordan daha güçlü motor yaptı!

Kızı evli komşusuyla kaçan anne ikinci kez yıkıldı Kızı evli komşusuyla kaçan anne ikinci kez yıkıldı

İş ortağı tarafından kamyonette başından vuruldu! İş ortağı tarafından kamyonette başından vuruldu!

Kamyonet kamyona arkadan çarptı! Kamyonet kamyona arkadan çarptı!

Şehitlerimiz için toplanıyorlar… Saat 17.00’de herkes Madenci Anıtı’na Şehitlerimiz için toplanıyorlar… Saat 17.00’de herkes Madenci Anıtı’na

Pekcan Günarslan, Hakan Yeşil ile bir araya geldi ‘Zonguldak’ konuşuldu Pekcan Günarslan, Hakan Yeşil ile bir araya geldi ‘Zonguldak’ konuşuldu

Çaycum'da mera açılışı yapıldı Çaycum'da mera açılışı yapıldı

Kayıp kişinin katili arkadaşı çıktı! Canlı yayında itiraf etti! Kayıp kişinin katili arkadaşı çıktı! Canlı yayında itiraf etti!

Maskeli ve eldivenli hırsız polisten kaçamadı Maskeli ve eldivenli hırsız polisten kaçamadı

Yerel tohumlarla geleceğe... Proje öğrencilere anlatıldı Yerel tohumlarla geleceğe... Proje öğrencilere anlatıldı

Madencilerin işe başlama tarihi belli oldu Madencilerin işe başlama tarihi belli oldu

Gelecek Partisi’nden taziye ziyareti Gelecek Partisi’nden taziye ziyareti

Editör: Virda Şahin