Safranboluları sevindirecek haber! Safranboluları sevindirecek haber!

Karabük Haber – Karabük'teki Özel Medikar Hastanesi, İstanbul'dan gelen kalp hastası Hamiyet Bardak'ı başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşturdu.

2017 yılında İstanbul'da kalp kapağı ameliyatı olan Hamiyet Bardak, sonrasında hareket kabiliyetinde zorlanmaya başladı ve Karabük'teki Özel Medikar Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan muayene sonucunda Bardak'ın iki karıncık arasında delik tespit edildi. Üçüncü kez ameliyat olma gerekliliği doğan Bardak'a, Özel Medikar Hastanesi'nde görev yapan Prof. Dr. Caner Arslan önerildi.

Gerçekleştirilen operasyonda Aort kapağı ile birlikte çıkan aort damarı da değiştirildi ve iki karıncık arasındaki delik kapatıldı.

Operasyonun başarısıyla sağlığına kavuşan Bardak, ameliyat sonrası yaptığı açıklamada, "Üçüncü kez kalp kapak ameliyatı olma kararı aldıktan sonra endişeliydik, ancak Caner Hoca ile görüştükten sonra güvendik ve ikna olduk. Ameliyat için Özel Medikar Hastanesi'ni tercih ettik. Caner Hoca ve tüm ekibe teşekkür ederiz" dedi.

Prof. Dr. Caner Arslan ise "Hastamızı sağlıklı bir şekilde taburcu etmekten mutluluk duyuyoruz. Tecrübeli Kalp ve Damar Cerrahi ekibimiz ve hastanemizin geniş imkânları sayesinde birçok kapsamlı kalp ameliyatını başarıyla gerçekleştiriyoruz ve hastalarımızın sağlıklarına kavuşmalarına yardımcı oluyoruz" şeklinde konuştu. İHA

Yeni rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, tebrikleri kabul ediyor Yeni rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, tebrikleri kabul ediyor

Otomobillerin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı! Otomobillerin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı!

Kronik Böbrek Yetmezliğini Önleme ve Tedavi Yolları Kronik Böbrek Yetmezliğini Önleme ve Tedavi Yolları

Safranbolu'da iğne atsan yere düşmüyor! Safranbolu'da iğne atsan yere düşmüyor!

Editör: Virda Şahin