Zonguldak bir kez daha Filistin için ayaklandı Zonguldak bir kez daha Filistin için ayaklandı

Karaelmas Mahallesi muhtar adayı İsmail Özsoy, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde mahalle sakinlerinin oylarına talip olduğunu ifade etti.

Hayat tecrübelerini, çalışkanlığını mahalle sakinleri ile paylaşmak istediğini belirten Özsoy, “Başarı yolunun çalışmaktan, samimiyetten ve dürüstlükten geçtiğine inandığım için muhtar adayıyım.” dedi.

Adaylığı ile ilgili konuşan Özsoy, “Zonguldak Belediyesi ile yapacağım koordineli çalışmalar ile mahallemizi daha çok geliştireceğime ve toplum nezdinde kıymetli bir yerde olması gerektiğine inandığım muhtarlık görevinin değerini daha da yükselteceğime olan inancım tamdır. Hep birlikte, güçlü Karaelmas için oylarınıza talibim.” dedi.

İsmail Özsoy kimdir?

11 Kasım 1975'te Karaelmas Mahallesi'nde 10 çocuklu bir ailenin 9. çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve Orta öğretimimi Uzunmehmet Okulu'nda tamamladı. Doğduğu günden bu yana Karaelmas Mahallesi Marangoz Ahmet Caddesi'nde ikamet ediyor.  Evli ve 2 çocuk babası.

2009 yılından beri Zonguldak Belediyesi'nin Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nde görev yaptı. Şu anda da Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde görevimi devam ettirmekte. Haber Merkezi 

Editör: Fadime Yılmaz Elma