Söz konusu dönüşüm sürecinin en belirleyici unsuru elbette teknolojidir. Ayrıca teknolojideki gelişim ve değişim; işletmelerin iş yapış şekillerini, müşterileriyle ilişkilerini ve pazarlama stratejilerini kökten değiştiren bir katalizör görevini üstlenmiştir. Bu aşamada dijital fiyat etiketi ve dijital yönlendirme ekranları gibi dijital dönüşüm unsurları öne çıkmaktadır. Dijital fiyat etiketi ve dijital yönlendirme ekranları gibi çözümlerle farklı ölçeklerdeki işletmelerin dijital dönüşüme ayak uydurmasına eşlik eden Ayatech ile iletişime geçerek siz de işletmenizi geleceğe taşıyacak adımları atabilirsiniz.

Dijital fiyat etiketi günümüz perakende sektöründe hızla yaygınlaşan ve geleneksel kağıt etiketleri tahtından indiren, son teknoloji ürünü bir yenilik olma özelliğine sahiptir. Dijital fiyat etiketi ürünlerin fiyatlarını anında günceller. Böylece işletme müşterileri daha doğru fiyat bilgisine daha hızlı bir şekilde ulaşırlar. Dijital fiyat etiketinin diğer bir özelliği, geleneksel kağıt etiketlerden farklı olarak daha ekonomik ve çevre dostu olmasıdır.

Tüm sektörler gibi perakende sektörü de müşterilerine daha hızlı ve pratik hizmetler sunmak için teknolojik yenilikleri yakından izlemektedir. Bu yeniliklerin başında ise dijital fiyat etiketi gelir. Dijital fiyat etiketleri, geleneksel kağıt etiketlerden çok daha kullanışlıdır. Mağazalarda fiyat güncellemelerinin hızlı ve kolay bir şekilde yapılmasına yardımcı olurlar. Dijital fiyat etiketleri aynı zamanda müşterilerin istedikleri ürünlerin fiyatlarına daha kolay ulaşmasını sağlar ve daha keyifli bir alışveriş deneyimi sunar.

Sayfa: https://ayatech.biz/elektronik-raf-fiyat-etiketi/

Dijital Fiyat Etiketi Kullanmanın Faydalarıyla Ayatech’te Tanışın

Ürünlerin fiyatlarını dijital olarak görüntülemek ve güncellemek amacıyla kullanılan teknolojik cihazlar dijital fiyat etiketi olarak adlandırılır. Geleneksel kağıt fiyat etiketlerinin yerine kullanılan dijital fiyat etiketleri, kablosuz ağlar aracılığıyla mobil cihazlarda ya da bir merkezi sistemden yönetilir. Böylece süpermarketler, perakende mağazaları ve diğer işletmeler tüm ürünlerinin fiyatlarını anında güncelleme imkanını elde ederler. İşletme müşterileri daha güncel, doğru ve tutarlı fiyat bilgilerine erişebilirler. Geleneksel kağıt etiketlerle karşılaştırıldığında dijital fiyat etiketlerinin diğer bir avantajı daha tasarruflu, uzun ömürlü ve çevre dostu olmalarıdır.

Perakende mağazalarda, süpermarketlerde ve daha pek çok perakende işletmede ürün fiyatlarının dijital olarak yönetilmesi için dijital fiyat etiketi kullanılır. Geleneksel kağıt fiyat etiketleri yerine kullanılan dijital raf etiketi çözümleri sağladıkları faydalar nedeniyle giderek daha fazla sayıda işletmede tercih edilmektedir. Dijital raf etiketleri, geleneksel kağıt fiyat etiketlerinden farklı olarak yeniden yazılabilirler. Bu aynı zamanda işletmelerin değişen her fiyatta etiketler için zaman ve para harcaması gerekliliğini ortadan kaldırır.

Dijital fiyat etiketi kullanmak işletmelerde operasyonel verimliliği artırmayı sağlayan unsurlardan biridir. Etiket yönetimi merkezi bir sistemden kontrol edildiğinden fiyatlar daha hızlı güncellenir, verimlilik artar. Personel zamanını ve enerjisini farklı alanlara yönlendirince müşteriye sunulan hizmet kalitesi artar.

Sancaktepe Bölgesinde 24 Saat Açık Kilit Hizmetleri Sancaktepe Bölgesinde 24 Saat Açık Kilit Hizmetleri

Sayfa: https://ayatech.biz/digital-signage/

Neden Dijital Dönüşüm ve Digital Signage?

Günlük hayatın her alanında en sık karşılaştığımız kavramlardan biri digital signage’dir. Bilgisayarın ve internetin gücündeki artışla birlikte dijital dönüşüme duyulan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Nüfus artışı ve teknolojinin gelişmesi ile birlikte kullanılan ürün çeşitliliği ve miktarındaki artış dikkat çekmektedir. Bu koşulda işletmelerin verimliliklerini maksimize etmesinin yolu dijital dönüşümden geçmektedir. Şirketlerin her bölümünde kullanılmakta olan dijital ortamlarda son teknolojiden faydalanılması maliyetleri düşüren ve verimliliği artıran bir etken olarak öne çıkmaktadır.

Bir işletmenin müşterileri, çalışanları ve ortaklıklarında yani tüm bileşenlerinde son teknoloji ürünü dijital uygulamaların tercih edilmesi pek çok avantaj sağlar. Bunların başında daha yüksek kapasiteye daha düşük maliyetlerle erişilmesi gelir. Uzun vadede karşılaşılan ise daha fazla verimlilik artışı olacaktır. Kaliteli bir sistem düzeni kurulunca tutarsızlıkların önüne geçilmesi mümkün olmaktadır. Hata oranları minimize edildiği gibi zaman ve iş gücü yükü azaltılabilmektedir. Güvenlik artınca aynı zamanda kalite artışının kaçınılmaz olduğu unutulmamalıdır.

Teknoloji ve yapay zeka çağında olmamız nedeniyle, hemen her sektörde dijital dönüşüm olmazsa olmaz kabul edilir. Yani tüm sektörler verimlilik ve kalite için dijital dönüşümden faydalanmaya ihtiyaç duyarlar. Bunların yanı sıra müşteri memnuniyeti, personel memnuniyeti ve işletme düzeni açısından da dijital dönüşüm kritik bir role sahiptir. Dijital dönüşümün en önemli örneklerinden biri ise digital signage hizmetleridir.

Digital signage sisteminde kullanılan profesyonel ekran sistemleri aracılığıyla yeni nesil reklamcılık yapma imkanı elde edilir. Digital signage sistemleri hemen her sektörde kullanıma uygundur. Bu sistem sayesinde geleneksel el broşürü ve afiş gibi yöntemler devre dışı kalmaya başlamıştır.

Digital signage teknolojisinin kullanımı son derece kolaydır. Reklam ya da duyuru sahibi istediği mesafedeki ekrana, istediği yerden ulaşabilir. Aynı zamanda içeriğini güncelleme, düzenleme, silme ya da yeniden yükleme gibi işlemleri yapabilir. Digital signage sistemleri sayesinde duyuru ve bilgileri en güncel halleriyle paylaşmak mümkündür. Bu sistem aynı zamanda marka imajını ve prestijini de güçlendirir.

Sayfa: https://ayatech.biz/

Editör: Muhammet