Başkan Adıyaman’dan doğalgaz uyarısı! Başkan Adıyaman’dan doğalgaz uyarısı!

Karabük Haber – Karabük Belediyesi tarafından yapılan personel alımı başvurularının son gününde yoğun bir talep ile karşılaşıldı.

Karabük Belediyesi, kadrolarında ihtiyaç duyduğu personel eksikliklerini gidermek için daimi personel alımı yapacağını duyurmuştu. Bugün sona erecek olan başvurular nedeniyle vatandaşlar, erken saatlerden itibaren belediye binasının önünde toplandı. Yoğunluk yaşanan başvuruların hızlı bir şekilde alınabilmesi için belgeler, kapıda teslim alındı.

Başvuruyu yapan Şafak Kökçü, işçi alımının kendisi için bir fırsat olduğunu belirterek, "Bu şansı değerlendirmek istedik. İnşallah olur. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalışmak üzere başvuru yaptım" şeklinde konuştu.

Belediye, toplamda 69 personel alımı yapacak. Bu kapsamda, 14 güvenlik görevlisi, 20 ağır vasıta şoförü, 15 park bahçeler beden işçisi, 10 temizlik işçisi, 2 inşaat vasıfsız işçi, 1 inşaat demir ustası, 1 tuğla duvar ustası, 1 inşaat seramik ustası, 2 inşaat kalıp ustası, 2 kaynakçı ve 1 marangoz alımı gerçekleştirilecektir. Belediyenin personel ihtiyacının bu alımlarla karşılanması hedeflenmektedir. İHA

Akrep sokması vakasına giden ambulans kaza yaptı Akrep sokması vakasına giden ambulans kaza yaptı

Minibüs ile otomobil çarpıştı! 1 ölü, 6 yaralı! Minibüs ile otomobil çarpıştı! 1 ölü, 6 yaralı!

U dönüşü yaparken kaza! U dönüşü yaparken kaza!

Kaptan Hakan'ın 5’inci sezon gururu... Play-Off hayalini bu sezon gerçekleştirmek istiyor Kaptan Hakan'ın 5’inci sezon gururu... Play-Off hayalini bu sezon gerçekleştirmek istiyor

AW938356_04

AW938356_02

AW938356_01

Editör: Virda Şahin