2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’la sözleşme yenileyen kaptan Hakan Çevik, 2023-2024 sezonuyla birlikte kırmızı-lacivertli forma altında 5’inci sezonunu yaşayacak. Zonguldak’ı artık ikinci evi gibi gören Kaptan, arzu etmelerine rağmen 4 sezondur ulaşamadıkları Play-Off’a, yeni sezonda mutlaka ulaşmak istediklerini söyledi.

2019-2020 sezonunda Keçiörengücüspor’dan geldiği Zonguldak Kömürspor’da aralıksız 4 sezon forma giyen Hakan Çevik, dün geldiği Zonguldak’ta, Sportif AŞ Başkanı Hakan Hürfikir’le bir araya gelerek şartlarda anlaşmaya vardı. 34 yaşındaki deneyim, bunun üzerine kendisini 1 yıllığına daha Zonguldak Kömürspor’a bağlayan imzayı attı.

26 Ağustos’ta başlayacak 2023-2024 sezonuyla beraber 5’inci Zonguldak Kömürspor dönemini yaşayacak olan Hakan Çevik, bu istikrarıyla kulüp tarihinde önemli futbolcular arasına girdi.

Zonguldak Kömürspor’da geride bıraktığı 4 sezonda başarılı futboluyla öne çıkan Hakan Çevik, kırmızı-lacivertli formayla ilk sezonu 28, ikinci sezonu 31, üçüncü sezonu 34, dördüncü sezonu 33 maçla tamamladı. Farklı teknik direktörlerle çalışmasına rağmen her sezon savunmanın değişilmez ismi olan Çevik’in toplamda 125 maçı var. Bu maçların tamamında ilk onbirde görev alan savunmanın sigortası, toplamda 11 bin 85 dakika performans sergiledi.

Bu performansını yeni sezonda artırarak devam ettirmek isteyen Hakan Çevik, 2023-2024 sezonundan beklentilerini dile getirdi.

YENİ SEZONDA PLAY-OFF YARIŞI İÇİNDE OLMAK İSTİYORUZ

Terakkispor sezonu dayanışma gecesiyle kapattı... Yeni sezonda büyük hedeflerle görüşmek üzere Terakkispor sezonu dayanışma gecesiyle kapattı... Yeni sezonda büyük hedeflerle görüşmek üzere

4 sezondur forma giydiği Zonguldak Kömürspor’un artık Play-Off oynama zamanı geldiğini belirten Kaptan, “Yeniden Zonguldak Kömürspor’da olmak mutluluk verici. Burası benim artık ikinci yuvam. Burada çok güzel arkadaşlıklar, dostluklar edindim. Farklı kulüplerden teklif almama rağmen tercihimizi Zonguldak Kömürspor’dan yana kullandık. Burada yeni bir oluşum var. Güzel bir sezon olacağını düşünüyorum. En azından Play-Off yarışının içinde olacağımızı umut ediyorum. Zaten artık bunun zamanı geldi. Bu şehri farklı bir heyecan yaşatmalıyız. Güzel bir sezonun bizi beklediğini söyleyebilirim.” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ