Zonguldak Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacak. Vakfa 3 kişi alınacak.

İşe alım ile ilgili yapılan duyuruda, 2 büro personeli, 1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi olmak üzere toplamda 3 kişinin alınacağı duyuruldu. Başvuru yapmak isteyenler ise 1- 12 Ocak’a kadar müracaatta bulunacak.

Başvuranlar arasında Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ndan en yüksek puanlı ilk on adaya 15.01.2024 ve 16.01.2024 tarihlerinde Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından aktif araç kullanımı ve bilgisayar programları kullanımını ölçmek amacıyla uygulamasını ve yapılacak ve sınavdan başarısız olan adayların yerine KPSS puan sıralamasındaki diğer adaylardan sırasına göre ekleme yapılacak.

Mülakat 18.01.2024 tarihinde saat 10:00’da Zonguldak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda yapılacak. Sınav sonuçları 22 Ocak 2024 tarihinde açıklanacak.

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak.

18 yaşını bitirmiş olmak ve 40 yaşını doldurmamış olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

Zonguldak bir kez daha Filistin için ayaklandı Zonguldak bir kez daha Filistin için ayaklandı

Türk ceza kanunun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı bir veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzeni ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, yediemin itfasınaysa fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak, terör örgütleri ile faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya grup üyeliği mensubiyeti veya iltisaklı yahut bunlarla hiçbir şekilde irtibatlı olmamak.

Dört yıllık veya üzeri yükseköğretim kurumlarının istatistik, istatistik ve bilgisayar bilimleri, bilgisayar mühendisliği, bilgisayar bilimleri, bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği, bilişim Sistemleri mühendisliği, matematik ve bilgisayar bilimleri, bilgisayar teknolojisi ve bilişim Sistemleri, bilişim Sistemleri ve teknolojileri, matematik, matematik öğretmenliği, hukuk, ilköğretim matematik öğretmenliği bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak. /Haber Merkezi

Editör: Murat Barutçu