Banka önünde kuyruk Banka önünde kuyruk

Muş Haber - Muş'un Malazgirt ilçesinde doğan ve İstanbul'da yaşayan hayırsever iş adamı Metin Haymana, köyündeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine karne ve bayram hediyesi olarak ayakkabı, kıyafet ve oyuncak dağıttı.

Çiftçilere uygulamalı eğitim Çiftçilere uygulamalı eğitim

Metin Haymana, Malazgirt ilçesine bağlı Nurettin köyünde yaşayan 350 öğrenciye karne ve bayram hediyesi vermek amacıyla ziyarette bulundu. Köyde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Haymana, "Bugün ata toprağımızda olmaktan çok heyecanlı ve mutluyuz. Muhtarımız ve akrabalarımızla birlikte çocuklarımıza, kardeşlerimize karne ve bayram hediyeleri dağıttık. Bu heyecanı hep birlikte yaşadık. Gurbette olsak da bir yanımız daima memleketimizdedir. Şirketimiz adına her zaman onların yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle tüm İslam aleminin bayramını tebrik ederim" şeklinde konuştu.

Şehirlerarası uyuşturucu ticareti! Şehirlerarası uyuşturucu ticareti!

Nurettin Köyü Muhtarı Erkan Dinçer ise Haymana'ya teşekkür ederek, "Sevgili hemşehrimiz çocuklarımızı sevindirdi, kendisine çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 350 kişiye hediye dağıttı. Bu, diğer doğu illerindeki iş insanlarına da iyi bir örnek olmalı. Onlar da kendi memleketlerinde bu tür güzellikleri gerçekleştirmeli" dedi. İHA

İşler çığırından çıktı! “İki hafta hamileyim, çocuğuma baba arıyorum” İşler çığırından çıktı! “İki hafta hamileyim, çocuğuma baba arıyorum”

AK Parti milletvekili ilk maaşını kulübe bağışladı AK Parti milletvekili ilk maaşını kulübe bağışladı

AW919188_01

AW919188_06

AW919188_04

AW919188_03

AW919188_02

Editör: Virda Şahin