Bayram öncesi bin aileye yardım Bayram öncesi bin aileye yardım

İstanbul Haber - Küçükçekmece'de, madde bağımlısı bir şahıs çatıya çıkarak intihar girişiminde bulundu. Ancak polis ve itfaiyenin çabaları sonuçsuz kalınca olaya tanık olan bir vatandaş, şahsı engelleyerek aşağıya indirdi.

Ereğli'de motosiklet otomobille çarpıştı! 1 yaralı Ereğli'de motosiklet otomobille çarpıştı! 1 yaralı

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Küçükçekmece İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, madde bağımlısı olan bir şahıs, 4 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Vatandaşlar, durumu fark ederek hemen polise haber verdi.

Hastane önünde bıçaklı kavga:4 yaralı! Hastane önünde bıçaklı kavga:4 yaralı!

Anket devam ediyor: Kaldırılsın istiyorlar! Anket devam ediyor: Kaldırılsın istiyorlar!

İhbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri ise hava yastığı hazırladı. Ekipler, uzun süre boyunca şahsı ikna etmeye çalıştı, ancak başarılı olamadı. Bu sırada şahsı tanıyan bir mahalle sakini, çatıya çıkarak şahsa müdahale etti ve onu darp ederek aşağıya indirdi. Vatandaş, şahsın kolundan tutarak polis ve sağlık ekiplerine teslim etti. Şahıs ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavisi tamamlandıktan sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Şahsın intihar girişimi ve polisin ikna çalışmaları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kayıtlarda, vatandaşın şahsa müdahale ettiği anlar da görülebiliyor. İHA

Meteoroloji uyardı: Ülke genelinde etkili olacak! Meteoroloji uyardı: Ülke genelinde etkili olacak!

AW912920_01

Editör: Virda Şahin