Dağcı tırmanış yapmak isterken, ipin kopmasıyla düştü! Dağcı tırmanış yapmak isterken, ipin kopmasıyla düştü!

Asgari ücretin yeni zam oranıyla birlikte, ev sahipleri ve kiracıları üzecek bir haber daha ortaya çıktı. Aidatlara da yansıması beklenen yüzde 34'lük zam, birçok kişi için ek bir maliyet demek olacak. Uzmanlar, personel giderlerinin artacağına dikkat çekerek, yüzde 30'dan fazla zam yapılacak durumda olan ev sahipleri ve kiracıları uyarıyor.

Bartın’da zincirleme kaza! Bartın’da zincirleme kaza!

Son dönemde hızla yükselen kira fiyatlarıyla birlikte, aidat ücretlerine de yeni bir zam gelebileceği belirtiliyor. Asgari ücretin yüzde 34'lük artışı, personel giderlerinin de aidatlara yansıtılmasını bekliyor.
Yüzde 34'lük zam oranı, ev sahipleri ve kiracılar için kötü haber niteliğinde. Aidatlar, şehirler ve bölgelere göre farklılık göstermekle birlikte, en düşük 200 TL'den başlayarak binlerce TL'ye kadar çıkabiliyor. Ancak asgari ücretteki son zam, aidatlara da yansıtılacak.

Yabancı uyruklu kadına minibüs çarptı! Yabancı uyruklu kadına minibüs çarptı!

Fakirin ümidi Fakirin ümidi

Personel maaşlarının, hem site hem de konut aidatlarında önemli bir gider kalemi olduğu biliniyor ve asgari ücret zammıyla birlikte artış gösterecek.
Temmuz ayında asgari ücretin 11 bin 402 TL olarak belirlenmesiyle birlikte, benzer bir artışın aidatlarda da yaşanması bekleniyor. Yani, aidat tutarları ortalama yüzde 30'a kadar artabilir.

Ayı yavrusu baygın halde bulundu Ayı yavrusu baygın halde bulundu

Editör: Virda Şahin