Ekonomik kriz vatandaşları tasarrufa itti. Ekonomik kriz vatandaşları tasarrufa itti.

Zonguldak'ın İnağzı Mahallesi muhtar adayı Çiğdem Zıvalı ve 1. aza Zeynep Akçin, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC)’ni ziyaret ederek projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi paylaştı. ZGC Başkanı Derya Akbıyık ziyaretten memnuniyetini belirtirken, kadın adayların muhtarlık yarışında yer almasını önemli ve değerli bulduğunu ifade etti.

Muhtar adayı Çiğdem Zıvalı, yaptığı konuşmada İnağzı Mahallesi için bir dizi önemli projelerinin olduğunu vurgulayarak, "Mahallemizdeki tüm konutları gezecek, sorunları belirleyip çözüme kavuşturacağız. Hizmetlerimiz peş peşe gelecek." dedi. 1. aza Zeynep Akçin ise Çiğdem Zıvalı ile birlikte ekip ruhuyla hareket edeceklerini ve mahallenin sorunlarına vakıf olduklarını belirterek, seçmenlerle birebir buluşacakları bir çalışma planladıklarını ifade etti.

ZGC Başkanı ise ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getirerek, kadın adayların muhtarlık seçimlerine katılmasını önemli bulduğunu söyledi. İnağzı Mahallesi'nin önemli olduğunu ve muhtarlık hizmetlerinde eksikliklerin giderilmesi gerektiğini belirten Başkan, Çiğdem Zıvalı ve ekibine başarılar diledi. Haber Merkezi

Trafik cezasından kaçış: Zonguldak’ta sürücülerin sıra dışı çözümü! Trafik cezasından kaçış: Zonguldak’ta sürücülerin sıra dışı çözümü!

Zonguldak'ta yayaya otomobil çarptı! Zonguldak'ta yayaya otomobil çarptı!

Zonguldak’ta o köyde tehlike! Vatandaşlar endişeli Zonguldak’ta o köyde tehlike! Vatandaşlar endişeli

Editör: Fadime Yılmaz Elma