Fiona Pide açıldı! Fiona Pide açıldı!

Kars Haber - Kars’ta köy okulundaki öğrencilerin fotoğraf makinesiyle imtihanı gülümsetti. İlk kez fotoğraf makinesini eline alan çocuklar, fotoğraf çekmek için birbirleriyle adeta yarıştı. O anlar anbean kameralara yansıdı.

İşçi elektrik akımına kapıldı hayatını kaybetti! İşçi elektrik akımına kapıldı hayatını kaybetti!

Kars’ın merkez köylerinde bin 856 rakımda bulunan Çamurlu Şehit Ercan Doğrukartal İlkokulunda karne sevinci yaşandı. Karne sevincini yaşayan öğrenciler, ilk kez ellerine fotoğraf makinesi alarak arkadaşlarının fotoğraflarını çekti. Okul Müdürü Ela Kurnaz ise öğrencilerinin mutluluğu karşısında hem hüzünlendi hem de güldü.

Fotoğraf makinesi eline alan arkadaşlarının fotoğrafını çeken 4’ün sınıf öğrencisi Muhammet Ali Yilkin’in arkadaşlarına fotoğraf çekmesini öğretmesi ise renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Saldırıyı hep birlikte kınadılar Saldırıyı hep birlikte kınadılar

Çamurlu köyü Şehit Ercan Doğrukartal İlkokulu öğrencileri daha sonra karnelerini öğretmenlerinin elinden aldı. Öğrenciler güle oynaya evlerinin yolunu tuttu. İHA

Zonguldak'ta okulların müdür ve müdür yardımcıları belli oldu Zonguldak'ta okulların müdür ve müdür yardımcıları belli oldu

Çaycuma’da karne sevinci, öğrencilere kitap hediye edildi Çaycuma’da karne sevinci, öğrencilere kitap hediye edildi

AW915853_07

AW915853_06

AW915853_03

AW915853_04

AW915853_02

AW915853_01

Editör: Virda Şahin