Zonguldak’ta, 2003 yılından bu yana yerel seviyede üst amatör lig olarak uygulanan Süper Amatör Ligde, 21’inci sezon başladı. 12 takımın mücadele ettiği ligde dün ve bugün 6 maç oynandı.

Ligde ilk hafta maçlarında Gelikspor-Beycuma Cezaevispor,  Akınspor-Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor, İhsaniyespor-Devrek Belediyespor, Yenimahallespor-Gökçebeyspor, Mavi Şimşekspor-Kilimli Belediyespor, Çaycumaspor-Çaycuma Gençlerbirliğispor karşı karşıya geldi.

Ereğli Beyçayırı, Gelik, Kozlu, Çatalağzı ve Çaycuma’da oynanan karşılaşmalarda 6 takım galip geldi. Kazanan takımları Gelikspor, Ereğli Akınspor, Devrek Belediyespor, Gökçebeyspor, Mavi Şimşekspor ve Çaycumaspor oluşturdu. Galip takımlardan 5’i ev sahibi, 1’i deplasman takımıydı.

Sezonun açılış haftasında fileler 27 kez havalandı. Kozlu deplasmanında İhsaniyespor’u 10-1 yenen Devrek Belediyespor ilk haftanın en skorer takımı ve lideri oldu.

Beraberliğe yüklü miktarda paralar basılmış... TFF Hukuk Kurulu bu maça boş yere soruşturma açmadı! Beraberliğe yüklü miktarda paralar basılmış... TFF Hukuk Kurulu bu maça boş yere soruşturma açmadı!

TOPLU SONUÇLAR

Gelikspor-Beycuma Cezaevispor:2-0

Akınspor-Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor:4-1

İhsaniyespor-Devrek Belediyespor:1-10

Yenimahallespor-Gökçebeyspor: 1-2

Mavi Şimşekspor-Kilimli Belediyespor: 1-0

Çaycumaspor-Çaycuma Gençlerbirliğispor:3-2

HAFTANIN MAÇLARI

Devrek Belediyespor-Gelikspor

Kilimli Belediyespor-Çaycumaspor

Gökçebeyspor-Mavi Şimşekspor

Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor-Yehimahallespor

Beycuma Cezaevispor-Ereğli Akınspor

Çaycuma Gençlerbirliği-İhsaniyespor

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ