İller Bankası Anonim Şirketi Kastamonu Bölge Müdürlüğü, personel hizmeti alımı için ihaleye çıkıyor. İhale kapsamında, Zonguldak, Kastamonu, Karabük ve Bartın illeri ile bu illerin sınırları içinde bulunan yerleşim yerleri ve çevresinde gerçekleştirilen Kontrollük, Denetim ve Bölge Müdürlüğü hizmet işlerinde ihtiyaç duyulduğunda Türkiye Cumhuriyeti hudutları dahilinde hizmetlerin yerine getirilmesi için gerekli olan şoför hizmeti sağlanacak.

Şoför hizmeti, il içi ve il dışı mesai saatleri içerisinde veya mesai saatleri dışında Banka hizmetinde kullanılan araçlarla evrak nakli, görevli personelin araçla taşınması gibi işleri kapsayacak. İhale kapsamında sağlanacak hizmetin süresi, 01 Mayıs 2024 ile 28 Şubat 2025 tarihleri arasında olacak.

Türkiye ve Çin arasındaki ticari bağları güçlendirecek projeye büyük destek Türkiye ve Çin arasındaki ticari bağları güçlendirecek projeye büyük destek

İhale, 15 Nisan 2024 tarihinde saat 14.00'de İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürlüğü İhale Salonu'nda gerçekleştirilecek. İlgilenen tarafların belirtilen tarih ve saatte ihale salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir. 

Kaynak: Haber Merkezi