TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü ithalat ve ihracat endekslerini açıkladı. Buna göre İhracat miktar endeksi Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %18,1 azaldı. Endeks bir önceki yılın aynı ayına göre, gıda, içecek ve tütünde %13,5, ham maddelerde (yakıt hariç) %6,6 ve imalat sanayinde (gıda, içecek, tütün hariç) %21,2 azalırken, yakıtlarda %0,8 arttı.

İthalat miktar endeksi Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %14,3 arttı. Endeks bir önceki yılın aynı ayına göre, gıda, içecek ve tütünde %30,5, yakıtlarda %14,5 ve imalat sanayinde (gıda, içecek, tütün hariç) %13,9 artarken, ham maddelerde (yakıt hariç) %14,4 azaldı. (Haber merkezi)

"Mardin’de tüketilen kaçak elektrik 4.8 milyon kişiye yeter" "Mardin’de tüketilen kaçak elektrik 4.8 milyon kişiye yeter"

Kendini kesti, ameliyatta hayatını kaybetti! Kendini kesti, ameliyatta hayatını kaybetti!

Çaycuma'da feci kaza Filyos Nehri'ne düşmekten son anda kurtuldu! Çaycuma'da feci kaza Filyos Nehri'ne düşmekten son anda kurtuldu!

Vatandaş çeyrek ve gramdan sonra ona yöneldi… Vatandaş çeyrek ve gramdan sonra ona yöneldi…

Direksiyon başında kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti Direksiyon başında kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti

Editör: Murat Barutçu