Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, dernek olarak zor durumda olduklarını ve vatandaşların taleplerine cevap vermediklerini söyledi. Derneğe 100'ü aşkın tekerlekli sandalye talebi olduğunu söyleyen Şirin, iş insanlarına ve hayırseverlere çağrıda bulundu. Şirin açıklamasında "Bilindiği gibi işte yani tekerlekli sandalyelerin satış fiyatlarının üçe, dörde katlanması dolayısıyla  bugün en ucuz bir tekerlekli sandalye, manuel 3 bin TL civarında. Yani bağış konusunda da büyük sıkıntı yaşıyoruz.

Zonguldak komşu illeri solladı! Türkiye’de 18’inci oldu Zonguldak komşu illeri solladı! Türkiye’de 18’inci oldu

Fiyatlar uygunken sağ olsun bağışçılarımız vardı ama maalesef bir senedir bu konuda büyük sıkıntı yaşıyoruz.  Şu andaki derneğimizden tekerlekli sandalye talebi 100'ü geçmiş durumda Ben tekrar buradan tüm kamu kurumları olmak kaydıyla iş adamlarımıza hayırsever vatandaşlarımıza sesleniyorum.

Tekerlekli sandalye bağışlamak isteyenler bizden Talepleri alabilirler. İhtiyaç sahibinin bilgilerini alıp kendileri de getirip teslim edebilirler. Bu konuda her türlü aracılığa yani yapacakları hayra biz her türlü katkıyı veririz.   Dediğim gibi gerçekten büyük talep var. Sosyal Güvenlik Kurumu da bu konuda işte ödemelerde belli oranlarda güncelleme yapmaması da tabii vatandaşı zor durumda bırakıyor.  Yani hastaneye yazdırsalar bile temin etmekte fark büyük olduğu için gelip bizden talep ediyorlar ister istemez. 

Bu konuda da en kısa zamanda sosyal güvenlik kurumunun da gerekli güncellemeyi yapmasını bekliyoruz. Dediğim gibi sıkıntı büyük. Bu konuda dediğim gibi işlesin toplum kuruluşları başta olmak kaydıyla tüm hayırseverleri bu noktada bizlere destek olmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Cansız bedeni kıyıya vurdu Cansız bedeni kıyıya vurdu

Genç kadın balkondan düştü! Genç kadın balkondan düştü!

Kayınova: Maaş ödemekte zorlanıyor musunuz? Kayınova: Maaş ödemekte zorlanıyor musunuz?

Felaketin 24. Yılı Felaketin 24. Yılı

Editör: Murat Barutçu