Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ereğli Belediyespor, 1 numaralı mevkiye takviyede bulundu. Devre arasında mevcut kaleci Volkan Tercan’la yollarını ayıran Eflatun-Beyazlı yönetim, bu mevkideki boşluğu Eren Yılmaz’la kapattı. 30 yaşındaki tecrübeyle her konuda anlaşıldı. 4 Şubat’ta başlayacak ikinci yarıda Eflatun-Beyazlı kaleyi koruyacak olan Yılmaz, ilk yarıda 3. Lig 4’üncü grupta mücadele eden 23 Elazığ Futbol Kulübü’nün kalesini korudu.

TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?” TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?”

Altyapısı Samsunspor olan kalecinin Beykoz İshaklı Spor, Tekirdağspor, Orhangazi Belediyespor, Çarşambaspor, 23 Elazığ Futbol Kulübü deneyimleri var.

TFF 3. Ligde 149, TFF 2. Ligde 15, U21 Ligi’nde 42, Bölgesel Amatör Ligde 20 maçta forma giyen Eren Yılmaz, Ereğli Belediyespor kariyeriyle yarı profesyonel lig olarak nitelendirilen Bölgesel Amatör Ligde ikinci dönemini yaşayacak. Yılmaz, daha önce Bölgesel Amatör Ligde Çarşambaspor formasıyla boy göstermişti.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ