Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan yaptığı açıklamada, “31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Zonguldak’ın mukaddes emanetini teslim aldık ve hizmet dolu 1250 günü geride bıraktık” dedi.

Alan açıklamasında, “Şehrimizin gelişimi ve değişimi hususunda desteklerini bizden hiçbir zaman eksik etmeyen başta,Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yakın ilgi, alaka ve desteklerini bizden esirgemeyen Sayın Bakanlarımıza, Sayın Milletvekillerimize , İl, ilçe Teşkilatlarımıza, belediyemizin faaliyetlerinde özverili çalışmalarını sürdüren Belediye Meclis üyelerimize ,Mahalle muhtarlarımıza ve bu güzide şehrimizin değişimi için alın terini gece gündüz ortaya döken çok kıymetli mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim” diyerek şunları söyledi:

“Hep birlikte Yeni Zonguldak’ şiarıyla şehrimizin marka değerini artıracak modern şehircilik anlayışını sergilediğimiz projelerimizi hayata geçirmeye başlamış olmanın ve bir çok projemizi şehrimize kazandırmış olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşamaktayız.

Zonguldak’ımızı layık olduğu daha büyük hedeflere ve hizmetlere ulaştırmak için ‘El ele , gönül gönüle’ diyerek var gücümüz ile çalışmaya devam ediyor, sizler için çalışmaktan asla yorulmayacağımızı özellikle ifade ediyorum. Hedeflerimizi daha da büyüterek , tüm enerjimizi sahaya yansıtarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu güzel şehrin güzel insanlarına, sevgi ve saygılarımla.” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi