Bartın Belediyesi tarafından ‘Yolumuz Açık Olsun’ sloganıyla kentin farklı birçok noktasında 12.500 metrekarelik alanda gerçekleştirilen üstyapı yenileme çalışmalarının ardından yol şerit çizgileri çizilirken, yaya geçidi çizgi çalışmaları da gerçekleştirildi.

Belediye basın bürosundan verilen habere göre Kemerköprü Mahallesi 155. Cadde, Şadırvan Caddeleri, Su Terazisi Sokak, Aşağı Cami Sokak, Karakaş Caddesi, Mahmut Akcan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yukarı Çarşı Caddesi, Hamam Caddesi ve Asma Caddesi’nin sökümünü gerçekleştirerek kısa sürede sıcak asfalt ile yeniden düzenlenmişti. Yol düzenleme çalışmalarının ardından ise sıcak asfaltla düzenlenen tüm cadde ve sokaklarda yol çizgi ve yaya geçidi çalışmaları yapıldı.

Yapılan çalışma ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” Yaya ve trafik güvenliğine büyük önem verdiklerini trafik akışının düzenli olması için yeni asfaltlanan yollarda önemli bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Fırıncıoğlu açıklamasında “Halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamak amacıyla hasar gören Kemerköprü Mahallesi 155. Cadde, Şadırvan Caddeleri, Su Terazisi Sokak, Aşağı Cami Sokak, Karakaş Caddesi, Mahmut Akcan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yukarı Çarşı Caddesi, Hamam Caddesi ve Asma Caddesi’nde söküm çalışmaları yaparak bu bölgelerimizi sıcak asfalt ile yeniden düzenlemiştik. Kısa süre içerinde gerçekleştirdiğimiz üstyapı yenileme çalışmaları sonrasında 12.500 metrekarelik bu alanda trafik akışının düzenli olması için önemli bir çalışma yaptık.  Yeniden düzenlenen tüm cadde ve sokaklarımızda yol çizgi ve yaya geçidi çalışmaları gerçekleştirildi. Daha konforlu ulaşım imkânı sağladığımız bu bölgelerimizde trafik ve yaya güvenliğini de sağlamış olduk. Bu önemli çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. (Haber merkezi)

Başarıdan başarıya Başarıdan başarıya

WhatsApp-Image-2023-09-07-at-14.39.02WhatsApp-Image-2023-09-07-at-14.39.02-(1)WhatsApp-Image-2023-09-07-at-14.39.02-(2)WhatsApp-Image-2023-09-07-at-14.39.03

Editör: Murat Barutçu