Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde skandal bir olay yaşandı. Bir hemşirenin hastanenin tuvaletine bırakılmış olan çantayı fark edip durumu polise ihbar etmesi sonucu, bir gizli kamera düzeneği ortaya çıktı. Yakalanan 52 yaşındaki T.Ö., 3-4 yıldır kayıt aldığını daha sonra bu görüntüleri imha ettiğini savundu. T.Ö., sorgusunun ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yaşanan şok edici olayda, bedensel engelli bir bireyin Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tuvaletinde gizli kamera düzeneği kullanarak yıllarca görüntü kaydettiği ortaya çıktı.

Hastanenin tuvaletinde bulunan ve içinde gizli kamera düzeneği bulunan çanta fark edilince inceleme başlatıldı. Yapılan detaylı çalışmalar sonucunda çantayı bırakan kişinin kimliği tespit edildi ve şüpheli T.Ö. (52) gözaltına alındı.

Nöbetçi savcının talimatıyla yapılan sorguda T.Ö., sağlık sorunları nedeniyle sık sık hastaneye gittiğini ve burada gizli kamera düzeneği kullanarak çekimler yaptığını itiraf etti. Ancak, kaydettiği görüntüleri daha sonra imha ettiğini iddia etti.

T.Ö.'nün sorgusunda kendisinde bir tür rahatsızlık hissiyatı oluştuğunu ifade etmesi üzerine, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Metroda genç kızı taciz etti! Önceki sapıklıkları ortaya çıktı! Metroda genç kızı taciz etti! Önceki sapıklıkları ortaya çıktı!

Kaynak: İHA