Hastane Haberleri

hastane haberleri ve güncel hastane gelişmeleri, hastane ile ilgili tüm video, hastane fotoğrafları ve hastane haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Bursa Barosu avukatlarından Cüneyt Bülent Şeker’in Zonguldak ile ilgili gündeme getirdiği hastane skandalına yeni iddialar eklendi.

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Zonguldak

Bursa Barosu avukatlarından Cüneyt Bülent Şeker’in Zonguldak ile ilgili sosyal medya hesabından paylaştığı iddia gündeme bomba gibi düştü.

Zonguldak

Zonguldak’ta Ramazan Bayramı'nın 9 günlük tatilinde hastane acilinde yoğunluk yaşanıyor. Yoğunluk yaşanan hastanede doktorlar taleplere yetişmek için yoğun mesai harcıyor.

Gündem

Sağlık Bakanlığı, hastanelerdeki personel eksiği için Nisan ayı içerisinde alım yapacağı öğrenildi. İşte aranan pozisyonlar ve şartları…

Türkiye Gündemi

Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından bıçakla boğaz ve ayakları kesilip silahla vurularak vahşice öldürüldü.

Türkiye Gündemi

Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Binası'nda dahiliye polikliniğinde yatan Muharrem D., muayeneye götürüldüğü sırada sedyeden...

Gündem

Kadir İnanır’ın bilinci kapandı, hastaneye kaldırıldı

Türkiye Gündemi

Vatandaşın yeni geçim kaynağı kuyruk sırası; 1 saatlik bekleme 300 TL, 2 saatliği 200 TL

Zonguldak

Zonguldak’ta yardımsever kişiliği ile tanınan ve Dark Side taraftar grubu öncülerinden Bora Amasralı, yaşadığı enfeksiyon rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Zonguldak

ZBEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi önündeki alan daha rantabl kullanımlı hale getirilecek

Türkiye Gündemi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir hastanenin bahçesinde bulunan kafeteryada meydana gelen ve 2’si ağır 7 kişinin yaralandı.