Günde en az 1 bardak şekerli içecek tüketmek karaciğer hastalıklarına davetiye çıkarıyor. Katılımcıların karaciğer kanserine yakalanma oranında sıçrama kaydedildi. Araştırma sırasında 207 kadın karaciğer kanserine yakalandı.

Hastalarının ölümüne neden olan Prof. Dr. Alper Çelik, 3 yıl meslekten men edildi Hastalarının ölümüne neden olan Prof. Dr. Alper Çelik, 3 yıl meslekten men edildi

ABD'de yapılan bir araştırmaya göre, menopoz döneminde günde 1 bardak şekerli içecek tüketen kadınların karaciğer kanserine yakalanma oranının yükseldiği ortaya kondu.

"Jama" isimli bir sağlık dergisinde yayımlanan araştırmaya göre, ayda en fazla 3 bardak şekerli içecek tüketenlere kıyasla, günde en az 1 bardak şekerli içecek tüketen menopoz dönemindeki kadınların kronik karaciğer hastalıklarına ve karaciğer kanserine yakalanma riski daha yüksek. (Haber merkezi)

Liman işçisi ölü bulundu! Liman işçisi ölü bulundu!

Malatya’da orta büyüklükte deprem! Malatya’da orta büyüklükte deprem!

Emekli öğretmen erik ağacından düşerek öldü Emekli öğretmen erik ağacından düşerek öldü

Esnaflar alınan karara tepkili:  ‘Vali bey gider ayak bizi öcü gibi gösterip sıkıntıya soktu' Esnaflar alınan karara tepkili: ‘Vali bey gider ayak bizi öcü gibi gösterip sıkıntıya soktu'

 

Editör: Murat Barutçu