Yasak Haberleri

yasak haberleri ve güncel yasak gelişmeleri, yasak ile ilgili tüm video, yasak fotoğrafları ve yasak haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Tezgahlardaki minyatür istavritleri kimler avlıyor?

Düzce

Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan duyuruda sülük türlerinin 15 Mart-31 Ağustos tarihleri arasında toplanmasının yasaklandığı bildirildi.

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tüketicileri korumak için gıda etiketlerinde köklü değişikliklere gidileceğini açıkladı.

Sağlık

Tereyağı görünümlü margarinler artık market raflarında olmayacak

Türkiye Gündemi

Seçim yasakları 21 Mart’ta başlayacak

Sağlık

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, limon suyu izlenimi veren; limon aromalı sos, limon sosu, limonlu sos ve benzeri isimlerle limon...

Çaycuma

Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde asfalt başı mevkisinde bulunan Demir Yolu geçidinde parke döşemesi yapılan cadde ve sokaklara ağır tonajlı...

Türkiye Gündemi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucu fare görünümlü taşınabilir armatürün güvensiz olduğu tespit edildi.

Türkiye Gündemi

Avrupa'ya açılan Kara sınır kapılarından pandemi döneminde yaya geçişlerin yasaklanmasının ardından alınan yeni karar il yaya geçişi uzun süreden sonra...

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye genelindeki okullarda bazı yerlerde "sınıf annesi" adı altında görevlendirilen velilere yönelik bir uyarı yayınladı.

Türkiye Gündemi

Kuşadası Belediyesi kentte 15 Mayıs–15 Ekim arasında uygulanan inşaat yasağı süresince kurallara uymayan firmalara göz açtırmadı.

Türkiye Gündemi

Eskişehir Valiliği, sokakta çalıştırılan, dilendirilen ve dış çevrenin olumsuzluklarına maruz kalan çocukların korunmasına yönelik, “Genel Emir” yayımladı.