Yaralı Haberleri

yaralı haberleri ve güncel yaralı gelişmeleri, yaralı ile ilgili tüm video, yaralı fotoğrafları ve yaralı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Konya’nın Hüyük ilçesinde elma yüklü kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi yaralanırken, tonlarca elma etrafa saçıldı.

Düzce

Düzce'de şehirlerarası yolcu otobüsü kaza yaptı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Türkiye Gündemi

İki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin sızma ve saldırı girişiminde 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. İlk temasta 6 terörist etkisiz...

Bolu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde çıkan yangında 3 ev 1 samanlık küle döndü. Yangını söndürmek isteyen 2 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak-Ankara Karayolu'nun Köpek Barınağı mevkiinde meydana gelen kazada iki otomobil hurdaya döndü. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde çıkan yangında iki kişi yaralandı.

Asayiş

Kırşehir'in Mucur ilçesinde yolcu otobüsünün yoldan çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 15 kişi yaralandı.

Düzce

Düzce D100 karayolu Çoban Kavşağında iki aracın karıştığı trafik kazasında minibüste yolcu olarak bulunan 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta 3 gün üzerine dolu yağmış ve bacağı paramparça olmuş şekilde bulunan köpek, görenlerin içlerini acıttı.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde otomobilin çarpması sonucu yaralanan bir kişiye ve ona yardım etmeye çalışanlara başka bir araç çarptı. Kazada yaralı...

Bolu

Bolu-Mudurnu yolunda ciple hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.