Sakarya Haberleri Haberleri

Sakarya Haberleri haberleri ve güncel Sakarya Haberleri gelişmeleri, Sakarya Haberleri ile ilgili tüm video, Sakarya Haberleri fotoğrafları ve Sakarya Haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde elektrik direğinden düşen 51 yaşındaki işçi olay yerinde hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde otomobiliyle drift attığı sırada motosikletli gence çarptığı iddia edilen sürücüye 22 bin TL para cezası uygulanarak, ehliyetine...

Türkiye Gündemi

Sakarya’nın Arifiye ilçesi 1. OSB’de faaliyet gösteren Federal Elektrik firmasında öksürük ve solunumda sıkıntı sebebi ile hastanelere başvuran işçi sayısı...

Türkiye Gündemi

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde alkollü şahıs, gece saatlerinde dini nikahlı olduğu iddia ettiği eşinin sokağının yakınında kendisini yaktı.

Türkiye Gündemi

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan park içerisinde iki grup kadın arasında arbede çıktı.

Türkiye Gündemi

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bir şahıs, tartıştığı eğlence mekanı sahibinin ağaca bağlı köpeğine bir şarjör mermi sıktı.

Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde traktör kazası sonucu genç bir kişi hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Karasu ilçesinde çevreyi rahatsız ettiği öne sürülen bir kişi, tartışma yaşadığı bir grup tarafından denizin içinde darp edildi.

Türkiye Gündemi

Hendek ilçesinde zabıta ekiplerinin tutanak tuttuğu bir dilenci, kaçarak aydınlatma direğine tırmanmasıyla ekiplere zor anlar yaşattı.

Türkiye Gündemi

Bölgesel Amatör Lig’de karşı karşıya gelen Hendekspor ile Çorluspor 1947 arasında oynanan maçta tribünde başlayan gerginlik, stadyumun dışına taştı.