Hizmet Üretici Fiyat Endeksi arttı Hizmet Üretici Fiyat Endeksi arttı

Sakarya Haber - Hendek ilçesinde zabıta ekiplerinin tutanak tuttuğu bir dilenci, kaçarak aydınlatma direğine tırmanmasıyla ekiplere zor anlar yaşattı.

Olay, Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. Zabıta ekipleri, dilencilik yaptığı tespit edilen bir kişiyi yakaladı. Kişinin üzerinde dilencilikten elde edildiği değerlendirilen paralara el konuldu. Ancak, tutanağın hazırlandığı sırada şahıs ekiplerden kaçarak aydınlatma direğine tırmandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar ise merakla olayın gelişmelerini izlemek için bölgeye akın etti. Şahsın eylemi ilçede büyük bir karmaşaya neden oldu. Sonunda ekiplerin ikna çabalarıyla şahıs, bulunduğu yerden indirildi. Polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere şahıs polis merkezine götürüldü.

Kastamonu’da otomobil takla attı 4 kişi yaralandı! Kastamonu’da otomobil takla attı 4 kişi yaralandı!

Yaşanan olayın ardından dilencinin motivasyonu ve eyleminin detaylarıyla ilgili henüz açıklama yapılmadı. Polis ekipleri konuyla ilgili soruşturmayı sürdürüyor ve gerekli adli işlemleri yapacak. İlçe sakinleri ise olayın etkisiyle şaşkınlık ve endişe yaşadı. İHA

Bakanlık onay vermezse… Bakanlık onay vermezse…

Şehit Hasan Yağlı’nın annesi vefat etti Şehit Hasan Yağlı’nın annesi vefat etti

Baraja düşen yaşlı adam bulundu Baraja düşen yaşlı adam bulundu

AW922874_03

AW922874_01AW922874_04

Editör: Virda Şahin