Osman Hacıbektaşoğlu Haberleri

Osman Hacıbektaşoğlu haberleri ve güncel Osman Hacıbektaşoğlu gelişmeleri, Osman Hacıbektaşoğlu ile ilgili tüm video, Osman Hacıbektaşoğlu fotoğrafları ve Osman Hacıbektaşoğlu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, basın mensupların yaptığı açıklamada, Zonguldak’ın turizm konusunda geride kaldığını açıkladı. 

Eğitim

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, 2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftasında 1 sınıf öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilere hediyeler verdi.

Eğitim

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 2023-2024 eğitim öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu TTK Kozlu Müessese Müdürlüğünde ziyaret ve incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, esnaflarla buluşmasından yeniden değerlendirme kararı çıktı.

Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, esnaflarla buluştu. Hacıbektaşoğlu, "Bu sorunu kimse zarar görmeden bu değişim ve dönüşümün yapılması lazım" dedi.

Zonguldak

Zonguldak AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nu ziyaret etti.

Zonguldak

Zonguldak’a bildiğiniz gibi Osman Hacıbektaşoğlu yeni vali olarak atandı. Kendisi aslen Oflu, bu nedenle de Zonguldak’ta yabancılık çekmeyeceği tahmin ediliyor....

Zonguldak

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan kararname ile merkeze alınmasıyla yerine Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu alındı.

Zonguldak

Halen Siirt Valiliği görevini yürütmekte olan Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Valisi olarak atanırken, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ise Vali-Mülkiye Müfettişi olarak...