Kocaeli Haberleri Haberleri

Kocaeli Haberleri haberleri ve güncel Kocaeli Haberleri gelişmeleri, Kocaeli Haberleri ile ilgili tüm video, Kocaeli Haberleri fotoğrafları ve Kocaeli Haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Çayırova ilçesinde bulunan Migros zincir marketinin deposunda yangın çıktı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen olayda, seyir halindeki bir otomobilde bulunan iki kadın, otomobildeki bir erkek tarafından darp edildi.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Derince ilçesinde meydana gelen olayda, bir şüpheli, babasının park halindeki minibüsünü yaktı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'de 7 yıl önce lösemi teşhisi konulan ve hastalığı başarıyla yenmeyi başaran 19 yaşındaki Edanaz Kavartkurt, maalesef hastalığın tekrar nüksetmesiyle...

Türkiye Gündemi

Yenikent Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Mimar Sinan Parkı'nda meydana gelen korkunç cinayetin detayları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Türkiye Gündemi

Kocaeli TEM Otoyolu Körfez geçişinde meydana gelen feci trafik kazasında hayatını kaybeden Körfez Özel İlgi Akademi Anaokulu Müdürü Özlem Ayna...

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, trafiğe çıkan bir sürücü 1,27 promil alkollü olarak yakalandı ve basın mensubuna yönelik şaşırtıcı bir tepki verdi.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'de yaşanan bir olayda, kapora dolandırıcısının pişkinliği adeta hayrete düşüren anlar saniye saniye kaydedildi.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde haritalama yapan tekniker kuyuya düştü. Yaklaşık bir saat süren operasyonun ardından şahıs düştüğü yerden çıkartıldı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 25 yaşındaki genç adam, parkta başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bir salonda, fotoğrafçı ile düğün sahipleri arasında çıkan kavga en mutlu günü kana buladı.

Türkiye Gündemi

İstanbul'dan yola çıkan otobüs, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yolcu almak için durduğu sırada kurşunlandı. Yolcuların yaşadığı korku dolu anlar kameralara yansıdı.