Kocaeli Haberleri Haberleri

Kocaeli Haberleri haberleri ve güncel Kocaeli Haberleri gelişmeleri, Kocaeli Haberleri ile ilgili tüm video, Kocaeli Haberleri fotoğrafları ve Kocaeli Haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde müzisyen Derya Bedavacı'nın sahne aldığı, eğlence mekanına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda şans eseri yaralanan olmadı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde vatandaşlar, kötü koku yaydığı ve çevreye zarar verdiğini iddia ettikleri yerleşim alanlarının hemen yanında bulunan fabrikaları protesto...

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde çöp kamyonu sürücüsü, bir şüpheli tarafından araçtan aşağıya indirilerek iki bacağından silahla vuruldu.

Çaycuma

Zonguldaklı emekli uzman çavuş Nevzat A. Kocaeli’de oğlunu, eşini öldürdükten sonra intihar etti. Kızının durumu ise ağır.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde park halindeki otomobilden önce duman, ardından alevler yükselmeye başladı. Ekiplerin müdahalesi ile yangın söndürüldü.

Türkiye Gündemi

Son Dakika- Kocaeli'de kaza: Çok sayıda yaralı var

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde akrabasının düğününde havaya açılan ateş sırasında kalbinden vurulan Abdülaziz Erbirol, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Taksi şoförü, arabaya binen müşterisi tarafından önce darp edildi, ardından tabancayla vurularak öldürüldü. Saldırgan olay yerinden kaçarken, çalışır vaziyetteki ticari...

Türkiye Gündemi

13. Kocaeli Kitap Fuarı’na katılan ve aşırı internet kullanımı konusunda uyarıda bulunan Yazar Salih Zengin, "Hepimiz Google’ın paltosunun altındayız" dedi.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’de yaşayan CHP Kartepe Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Topuz evinde ölü bulundu. Topuz’un yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Türkiye Gündemi

13. Kocaeli Kitap Fuarı’nda sevenleriyle bir araya gelen ünlü oyuncu Ercan Kesal, ‘Cebimdeki Ekmek Kırıntıları’ isimli söyleşi gerçekleştirdi.

Türkiye Gündemi

Bir aile sağlığı merkezine gelen hastane ve hasta yakınları, 3 doktoru darp etti. Olayın ardından kaçan 3 şahıs polis ekiplerince...