Kilimli Haberleri

kilimli haberleri ve güncel kilimli gelişmeleri, kilimli ile ilgili tüm video, kilimli fotoğrafları ve kilimli haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kilimli

CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Erol Sarıal Kilimli İlçe Yönetim Kurulu ve Seçim Koordinasyon Ekibi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kilimli

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonlar sonucunda 3 kaçak maden ocağı imha edildi.

Zonguldak

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik Beldesinde kaçak işletilen maden ocağında meydana gelen göçükte Ocak sahibi mahsur kaldı.

Kilimli

CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Erol Sarıal ve Çalışma Ekibi Kilimli mahalle sakinleri ile ikinci kez yüz yüze geliyor.

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Zonguldak mitinginde yaptığı kuzey-güney ayrımı ile ilgili konuştu.

Kilimli

Kilimli Belediyesi zabıta ekipleri market ve süper marketlerde denetim yaptı. Denetimlerde 3 iş yerine 7 cezai işlem uygulandı.

Kilimli

İmar Planı Değişikliği Vilayet Binasında Askıya Çıkarıldı

Zonguldak

Zonguldak’ta önceki yıl Fikret Bayrak idaresindeki taşımalı öğrenci servisinin şarampole uçup 15 yaşındaki Büşra Akın’ın hayatını kaybettiği kazada; mahkeme tanıkları...

Kilimli

Cumhuriyet Halk Partisi Kilimli İlçe Belediye Başkan adayı Erol Sarıal seçim çalışmalarını Kilimli Merkez Kozma ve Soğuksu Mahallelerinde sürdürdü. 

Kilimli

Kilimli'de AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Altun'un Seçim Bürosu törenle açıldı.

Kilimli

Ak Parti Kilimli ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen vefa yemeği programına ilgi yoğun oldu.

Kilimli

AK Parti Kilimli İlçe Kadın Kolları Başkanı Vildan Yalçın Silik görevinden istifa etti.