CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Erol Sarıal, Kilimli Çamlık Mahallesi Çağdaş Yapı Evler parkında site sakinleriyle yapılan toplantıda konuştu.

CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Erol Sarıal, konuşmasına; "emeklilerin ve asgarî ücretli çocuklarının hayat pahalılığı altında karşılıklı olarak ezildiklerini"  belirterek başladı.

Belediyeyi kazanmaları durumunda dar gelirli halkı ekonomik olarak destekleyeceğini bildiren Sarıal; girişimci kadınları çocukları, öğrencileri, hasta ve yaşlıları, dar gelirli halkı destekleyici insanı ve mimarı belediyecilik projeleri uygulama vaadinde bulundu.

"Kilimli AKP'li Belediye Başkanı Kâmil Altun'un son üç aya kadar halkla irtibatını tamamen kestiğini, beş yıl boyunca çalışmadan yattığını anlattı.

İç mimar evinde ölü bulundu! Başkan yardımcısının acı günü! İç mimar evinde ölü bulundu! Başkan yardımcısının acı günü!

Şimdi süslü görüntülerle bazı icraatlar anlatıyor, Sanırsın Kilimli'nin içinden akan derede balıklar oynuyor. Sorusuz hiç bir mahalle yok sanırsın.

Oysa ulaşım sistemi halk için bir işkence halinde, doğal gaz için kazılan yollara son iki aya kadar el sürülmedi. Balıkçı dostlarımızın denize çıkacakları bir barakaları bile yok. Kanalizasyon akıntıları sokaklara taşmış, halk sağlığını tehdit ediyor. Her İşlemde adam kayırma sürüyor. Düzgün işleyen hiç bir şey yok.

Alaplı, Ereğli, Devrek ve Çaycuma'daki çalışmalara bakıldığında muhalefet belediyeleri iktidar belediyelerinden daha başarılı" şeklinde eleştirilerini sıraladı.

Kaynak: Haber Merkezi