Kerem Ökten Haberleri

Kerem Ökten haberleri ve güncel Kerem Ökten gelişmeleri, Kerem Ökten ile ilgili tüm video, Kerem Ökten fotoğrafları ve Kerem Ökten haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Tüm Türkiye için “yağış” uyarısı yaptı.

Türkiye Gündemi

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, uyarı niteliğinde bir paylaşım yaptı. Ökten, üst katmanda eksi 36 derecelerin görüldüğünü söyledi.

Türkiye Gündemi

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, önümüzdeki günlerde tüm ülkeyi etkili altına alması beklenen soğuk hava dalgası ile ilgili uyarılarda bulundu.

Zonguldak

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten'den ülke geneline kar uyarısı.

Zonguldak

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kuzeyde bomba var.” diyerek, önümüzdeki günlerde yaşanabilecek dondurucu soğuklara dikkat çekti. 

Zonguldak

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yaptığı hava tahmininde Pazar gününe dikkat çekti.

Zonguldak

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir sağanak yağış sistemine karşı uyarıda bulundu. Ökten, yeni yağışlı sistemden Batı Karadeniz’in de etkileneceğini...

Zonguldak

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yarınki hava durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, sıcaklıkları artacağını ifade etti. 

Türkiye Gündemi

Ekim ayında yazdan kalma havalar yaşanırken, meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'den dikkat çeken bir uyarı geldi

Türkiye Gündemi

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Karadenizlileri hedef alarak, “Pontus d…, Dimitri p… değilim. Bırakacağım.” dedi.

Zonguldak

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Zonguldak için saat verdi. Afet riski için uyardı.

Zonguldak

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Pazar günü beklenilen yağışlara dikkat çekerek, Düzce, Zonguldak ve Bartın için uyarıda bulundu.