İyi Parti Haberleri

İyi Parti haberleri ve güncel İyi Parti gelişmeleri, İyi Parti ile ilgili tüm video, İyi Parti fotoğrafları ve İyi Parti haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kilimli

İYİ Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Mesut Şalvarcıoğlu odu. Şalvarcıoğlu "En önemli projem kutupları birleştirmek" dedi.

Zonguldak

İyi Parti Merkez İlçe ve Kozlu İlçe Başkanlığı ortak bir basın açıklaması yaptı. Bazı üyeler ve yöneticiler partilerinden istifa etti.

Zonguldak

İYİ Parti Gökçebey Belediye Başkan Adayı Satılmış Aydemir’in tutuklanması ile ilgili detaylar belli oldu.

Zonguldak

İYİ Parti'nin Gökçebey Belediye Başkan Adayı S.A'nın tutuklandığı iddia edildi.

Gökçebey

İYİ Parti’den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılan, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk resmen CHP’li oldu.

Zonguldak

İyi Parti’den milletvekili Aday Adayı olan Ayşegül Kalender Cumhuriyet Halk Partisine katıldı. Rozetini belediye Başkan adayı Tahsin Erdem taktı.

Kdz. Ereğli

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ile ilgili kamuoyunda yapılan eleştiriler ile ilgili İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı'ndan yazılı açıklama...

Devrek

İYİ Parti Çaydeğirmeni kurucuları, Başkan Gebeş’e destek veriyorlar.

Kdz. Ereğli

İYİ Parti Zonguldak İl Kadın Politikaları Başkanı Münevver Büyükalgan, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ın AK Parti’den istifa ederek İYİ...

Zonguldak

Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Gülüç belde Belediye Başkanı Mustafa Göktan Demirtaş’ın İYİ Parti’nin Belediye Başkan adayı olarak duyuruldu.

Alaplı

İYİ Parti Zonguldak İl Teşkilatı, Gökçebey ve Alaplı Belediye Başkan Aday Tanıtım Töreni düzenledi.

Gökçebey

Geçtiğimiz haftalarda İYİ Parti’den istifa eden Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, bugün törenle CHP’ye geçiyor.