İyi Parti’den milletvekili Aday Adayı olan Ayşegül Kalender arkadaşlarıyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisine katıldı. Ayşegül Kalender Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe binasında rozet takma töreni düzenlendi.

ZBEÜ Rektörü, İş Birliği Toplantısı’nda sanayicilerle buluştu ZBEÜ Rektörü, İş Birliği Toplantısı’nda sanayicilerle buluştu

Törene, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem ve belediye başkan aday adayları Zeki Günalp, Turgut Aydın, Atınç Kayınova katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, “Bugüne özel sürprizimiz oldu. İyi Parti’den milletvekili aday adayı olan Ayşegül Kalander hanımefendi Cumhuriyet Halk Partisine katıldılar. Hayırlı olsun diliyorum. Değerli belediye başkanımız Tahsin erdeme rozet takmaya davet ediyorum” dedi.

Mutluluk duyuyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, baba ocağına gelmesinden mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Seçim kampanyamıza dün başladık. Biz bismillah dedik. Çok güzel harika bildirimler alıyorum. Bugün iyi partiden milletvekili aday adayı olan bizim baba ocağımıza gelmesinden mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

‘Sizden rozet almak mutluluk verici’

CHP’ye geçen Ayşegül Kalender, “Sizden bu rozeti almak mutluluk verici. İnşallah sizi beleye başkanı olarak görürüz. Ben ve arkadaşlarım ortak karar aldık. Diğer adaylara da teşekkür ederiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Ayşegül Kalender’e rozetini taktı. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2024-01-16-at-13.59.35-(1)

WhatsApp-Image-2024-01-16-at-13.59.35-(3)

WhatsApp-Image-2024-01-16-at-13.59.35

WhatsApp-Image-2024-01-16-at-13.59.34

Editör: Murat Barutçu