İstanbul’un Kağıthane ilçesinde uyuşturucu operasyonunda polisle girdiği çatışmada öldürülen Diyar Anacur’un dini nikahlı eşi olduğu düşünülen Aylin Anucur canına kıydı.

LPG’de indirim! LPG’de indirim!

Kağıthane’de uyuşturucu operasyonu sırasında polise uzun namlulu ve otomatik silahlarla dün gece ateş açıldı. Çıkan çatışmada ağır yaralanan polis memuru Hakan Telli kaldırıldığı hastanede şehit oldu, bir polis memuru da yaralandı. Çatışmada saldırganlardan Diyar Anacur (18) ölü olarak ele geçirildi, polise ateş açan O.A. (27), A.A. (19), K.T. (22), G.D. (19) isimli saldırganlar ise gözaltına alındı. Iğdırlı Diyar Anacur’un öldüğünü öğrenen dini nikahlı eşi olduğu söylenilen Aylin Anucur bugün babasına ait tabanca ile hayatına son verdi.

Aylin Anucur’un (15) ailesi geçen yıl kızını Diyar Anacur’a verdi. Aylin Anucur ise zorla evlendirildiğini belirterek ailesinden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Aylin Anucur devlet korumasına alındı. Kısa zaman sonra Aylin Anucur şikayetinden vazgeçerek baba evine döndü. İddiaya göre, daha sonra Diyar Anacur ile Aylin Anucur evlendirildi.

Kaynak: