Işçiler Haberleri

işçiler haberleri ve güncel işçiler gelişmeleri, işçiler ile ilgili tüm video, işçiler fotoğrafları ve işçiler haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kilimli

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 işçi, 11 saat süren çalışmanın ardından kurtarıldı.

Kilimli

Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Gelik beldesinde özel bir maden ocağında göçük meydana geldi. Tavan çökmesi sonucu oluşan göçükte iki işçi...

Türkiye Gündemi

Reklam tabelası asmak için vinç yardımıyla bir plazanın 10'uncu katına çıktıkları öne sürülen 2 işçi, vinç zincirinin kopması sonucu aşağı...

Bolu

Bolu’nun Göynük ilçesinde inşaat işçilerinin kaldığı müştemilat alev alev yandı.

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nde görevli personelle bir araya gelerek teşekkür belgelerini takdim etti.

Türkiye Gündemi

Bir ambalaj fabrikasında iki işçi elektrik çarpması sonucu yaralandı.

Türkiye Gündemi

Yapımı devam eden bir rezidansın inşaatında çalışan işçilerin WhatsApp grubundaki şakalaşma ve küfürleşmeleri kavgaya dönüştü.

Karabük

Karabük’ün Eflani ilçesindeki mermer ocağında işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangın söndürüldü.

Türkiye Gündemi

Sefine Tersanesi’nde öğle yemekleri geç kalması nedeniyle Cuma namazını kaçıran işçiler durumu protesto edip eylem yaptı.

Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Ece tekstil işçileri 12 yıldır mağduriyet yaşıyor.

Çaycuma

Tekstil fabrikası işçileri maaşlarını alamayınca adliye önünde protesto etti.

Türkiye Gündemi

Küçükçekmece Basın Ekspres yolunda yasak olmasına rağmen yol kenarında yolcu indiren minibüsler hem trafiği hem de insanların hayatını tehlikeye atıyor.