Hırsız Haberleri

Hırsız haberleri ve güncel Hırsız gelişmeleri, Hırsız ile ilgili tüm video, Hırsız fotoğrafları ve Hırsız haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Gece saatlerinde havalandırma penceresinden girdiği marketten 40 bin liralık sigara çaldığı iddia edilen bir kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Bir siteye girerek çok sayıda ayakkabı çalan hırsızın pişkinliği kameraya yansıdı. Çantasını ayakkabı ile dolduran hırsız, çıkışta ise özçekim yaptı.

Türkiye Gündemi

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde girdiği evden çok miktarda para ve ziynet eşyası çalan şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

Türkiye Gündemi

Beyoğlu'nda, iddiaya göre bir hırsızlık olayı yaşandı. Yaklaşık 3 yıldır kullanılmayan mühürlü bir binaya giren şüpheli, polis ekiplerini fark edince...

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde bir eve giren hırsız 12 bin TL para çalarak kayıplara karıştı

Asayiş

İl basın bürosundan yapılan açıklamada “Taklit Anahtarla Kilit Açmak Suretiyle Hırsızlık suçundan dolayı hakkında 26 Yıl 2 Ay kesinleşmiş hapis...

Türkiye Gündemi

Bir çay ocağında meydana gelen hırsızlık olayında, masa üzerinde bulunan telefonu çalmak isteyen şahsın rahat tavırları güvenlik kameralarına yansıdı.

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde vatandaşın evinin önüne park ettiği motosikleti çalan hırsız, polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde gözaltına alınarak tutuklandı.

Türkiye Gündemi

Cihangir’de sabaha karşı bir binaya gelen hırsız, adeta örümcek adam gibi 3. kata tırmandı.

Türkiye Gündemi

Erzincan’da 3 küçük çocuk ile beraber demir kapıyı kırarak hırsızlık için eve giren yabancı uyruklu kadının rahat tavırları ‘pes’ dedirtti.

Türkiye Gündemi

Bursa’da yaşayan Mehmet Dilsiz bir sabah uyandığında 13 yıldır kullandığı emektar motosikletinin çalındığını fark etti.

Türkiye Gündemi

Adıyaman’da, iş yeri defalarca soyulan bir vatandaşın hırsıza yaptığı güvenlik uyarısı şaşırttı.