Fırın Haberleri

Fırın haberleri ve güncel Fırın gelişmeleri, Fırın ile ilgili tüm video, Fırın fotoğrafları ve Fırın haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bolu

Bolu’da çıkan yangında ahır, fırın evi ve 2 samanlıkta bulunan toplamda 2 bin adet saman balyası küle döndü. Yangında bir...

Türkiye Gündemi

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, iki esnaf arasında çıkan tartışmada bir kişinin hayatını kaybettiği cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Düzce

Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından ekmek üretim ve satışına yönelik gelen şikayetler üzerine denetimler yoğunlaştırıldı.

Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde fırında çalışan yeğenini vurarak ağır yaralayan ve ardından boynuna dayadığı silahı ateşleyen kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Zonguldak

Zonguldak’ta fırıncılık yapan esnaf, asgari ücret belli olmadan zam yapılamaması gerektiğini ifade ettiler.

Zonguldak

Fırıncılar, haftalık izin sorununa çözüm bekliyor. Zonguldak’ta ki fırıncı esnafı maliyetler ve iş gücü zorluklarıyla karşı karşıya.

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dün gece güçlü bir patlama meydana geldi. Patlamanın Erdemir’de yeni hizmete alınan Zübeyde fırınında meydana geldiği öğrenildi.

Türkiye Gündemi

63 yaşındaki fırıncı, okul harçlığını çıkarmak için yanında çalışan kız çocuğuna cinsel organını göstererek taciz etti.

Kdz. Ereğli

Türkiye'nin en büyük demir çelik üreticilerinden Erdemir, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünde 2'nci Yüksek Fırını 'Zübeyde'yi yeniledi.

Zonguldak

Bahçeşehir Ana sınıfı okulu öğrencileri Latifoğlu fırınını ziyaret etti

Türkiye Gündemi

Husumetlisini fırında gören bir kişi pompalı tüfekle dehşet saçtı.

Türkiye Gündemi

Van’ın Erciş ilçesinde bulunan bir ekmek fırını çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.