Eylem Haberleri

Eylem haberleri ve güncel Eylem gelişmeleri, Eylem ile ilgili tüm video, Eylem fotoğrafları ve Eylem haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Doruk Madencilik işçilerinin yerin metrelerce altında başlattığı açlık grevini sorun çözülünceye kadar sürdüreceklerini belirtti.

Ekonomi

Kamu İşveren Heyeti'nin kamu görevlilerine sunduğu zam teklifini kabul etmeyen memurlar, yarın 81 ilde eşzamanlı eylem ve basın açıklaması yapacak.

Türkiye Gündemi

Burdur’da, Belediye Encümeni kararıyla yeni taksi durağı açılacağı ve araç plakalarının dağıtılmaya devam edileceğinin haberini alan taksiciler eylem yaptı.

Ekonomi

İzmir’in ardından akaryakıt zammı nedeniyle bir eylem sesi de İstanbul’dan geldi.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) düzenlemeleri sonucunda gelen zamların ardından 300 nakliyeci kontak...

Zonguldak

Zonguldak’ta Üzülmez TOKİ 2. Etap Konutları’nda maaşlarını alamayan işçiler ile firma yetkilileri karşı karşıya geldi. Olay yerine polis ekipleri sevk...

Zonguldak

Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) hariciye işçileri ücret eşitsizliğine tepki göstermek için eylem yaptı.

Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK) hariciye işçileri ücret eşitsizliğine tepki göstermek için eylem yaptı.

Türkiye Gündemi

Bolu'da Gezer Terlik Fabrikası'nda çalışan ve sendikaya üye oldukları gerekçesiyle işten çıkarıldıkları iddia edilen işçiler fabrika önünde eylem yaptı.

Zonguldak

Büro Emekçileri Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Hayri Anıl Çetin “haklı taleplerimiz karşılanıncaya, mağduriyetimiz giderilinceye kadar eylemlerimize devam edeceğimizi duyuruyoruz” dedi.