Erzincan Haberleri

Erzincan haberleri ve güncel Erzincan gelişmeleri, Erzincan ile ilgili tüm video, Erzincan fotoğrafları ve Erzincan haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

AK Parti ve MHP arasında gerçekleşen yerel seçim iş birliği görüşmelerinin sonuçlandığı belirtilerek iki şehir merkezinde aday çıkarmayacağı ileri sürüldü!

Türkiye Gündemi

Kapı tokmaklarını ilmek ilmek işleyen tarihi günümüze taşıyan ve ilçedeki son kapı tokmak ustası olan Mustafa Demirci geçirmiş olduğu ameliyat...

Türkiye Gündemi

Dün akşam saatlerinde otomobil ile hafriyat taşıyan kamyonun çarpışması sonucu hayatını kaybeden çiftin cenazesi memleketleri olan Giresun’a gönderildi.

Türkiye Gündemi

Babuko Zonguldak yemek kültürünün de vazgeçilmez bir parçasıdır

Türkiye Gündemi

Hem tadıyla hem de görüntüsüyle lezzet şöleni

Türkiye Gündemi

Kullandığı otomobille saat kulesine çarpan genç adam hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Bayburt-Erzincan karayolunda meydana gelen trafik kazasında Sadak deresine uçan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı.

Yaşam

Vali Hamza Aydoğdu ile kentin sembol isimlerinden simit satıcısı Murat Güzel’in alışverişi hem içleri ısıttı hem yüzleri güldürdü.

Türkiye Gündemi

"Hayata Başlarken" projesi umut oluyor.

Yaşam

Şehir stresinden uzaklaşıp doğada vakit geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olan Dumanlı Tabiat Parkında bulunan göl, time-lapse tekniğiyle kaydedildi.

Türkiye Gündemi

Düzenlenen bir nikah töreninde gelin ve damada takı merasiminde 5 litrelik Ayçiçek yağı takıldı.

Türkiye Gündemi

Erzincan’da bazı esnafların dükkanlarının önündeki yolları duba, sandalye, süs bitkisi veya sattıkları ürünler ile kapatıp kendilerine özel otopark yapması tepkilere...