Enerji Haberleri

enerji haberleri ve güncel enerji gelişmeleri, enerji ile ilgili tüm video, enerji fotoğrafları ve enerji haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce’de ortaokul öğrencileri tarımsal atıklardan organik kompost gübre üretimi ve tıbbi/yenilebilir mantar üretim konularında uygulamalı eğitim aldı.

Karabük

Başkent EDAŞ, Zonguldak’ta bulunan enerji nakil hattını 41 milyon TL yatırımla yeniledi.

Türkiye Gündemi

Alınacak elemanlar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın merkez teşkilatında görev yapacak

Bartın

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) enerji kaynaklarının etkin ve yerinde kullanılmasına yönelik gerçekleştirilen eğitimlerle verimlilik alanında elde edilen kazanımlar geleceğe aktarılıyor.

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) ile Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK) ortaklığıyla ‘TENMAK Enerji Çalıştayı gerçekleştirildi.

Zonguldak

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK) Enerji Çalıştayı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde başladı

Türkiye Gündemi

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen proje kapsamında yapılacak yeni çalışmalarla enerji alanındaki verimliliğin artırılması hedefleniyor.

Zonguldak

Fatih Sondaj Gemisi, Karadeniz'deki yeni lokasyonu Karadeniz Filyos-1 kuyusunda sondaja başladı.

Ekonomi

Tarihi gün için nefesler tutuldu, gözler Zonguldak Filyos’a çevrildi. Türkiye’nin enerjide bağımsızlık ateşinin yanmasına dakikalar kaldı.

Zonguldak

SON DAKİKA: Karadeniz gazı için büyük gün geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yerli gaz sisteme veriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan...

Siyaset

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Genel Başkanı Devlet Bahçeli doğalgazın karaya çıkması ve iftar programı için Filyos’a geldi.

Ekonomi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Karadeniz Gazı iletim hattına verildi." dedi.