Emniyet kemeri Haberleri

emniyet kemeri haberleri ve güncel emniyet kemeri gelişmeleri, emniyet kemeri ile ilgili tüm video, emniyet kemeri fotoğrafları ve emniyet kemeri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri şehirlerarası otobüslerde yolcuların emniyet kemeri takmaları konusunda kararlı davranıyor....

Türkiye Gündemi

Eminönü’nde yapılan taksi denetiminde kurallara uymayanlara ceza yazıldı. Kemer takmadığı için ceza yiyen bir taksici, yoğun trafikten ötürü istese de...

Türkiye Gündemi

Kütahya’da otomobilin kontrolden çıkarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi, emniyet kemeri sayesinde kazadan yara almadan kurtuldu.

Türkiye Gündemi

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında emniyet kemeri takmayan bir genç hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

İçinde 4 gencin bulunduğu otomobil. kontrolden çıkarak takla attı. Araçtan savrulan gençlerden 2'si yaşamını yitirirken, 2'si ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

İstanbul Kadıköy’de emniyet kemeri takmayan bir sürücü, polis uygulamasında göbeğini bahane ederek, “Emniyet kemeri takamıyorum.” dedi.

Türkiye Gündemi

Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde kontrolden çıkan tır takla attı. Emniyet kemeri takılı olan sürücü kazadan yara almadan kurtuldu.

Türkiye Gündemi

Antalya-Denizli karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi kullandığı otomobilin altında kalarak ağır yaralandı.