Eğitim Haberleri

eğitim haberleri ve güncel eğitim gelişmeleri, eğitim ile ilgili tüm video, eğitim fotoğrafları ve eğitim haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Uzun yıllar boyunca İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'nın, daha sonra Borusan Filarmoni'nin kontrabasçılığını yapan Yaz Baltacıgil, Zonguldak TED Koleji’nde eğitim gördü.

Düzce

Düzce’de ilkokul ve ortaokul öğrencilerine Ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.

Devrek

Zonguldak Milli Eğitim Müdür yardımcısı Devrek Eski Emekli Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya hayatını kaybetti.

Düzce

Düzce İl Afet Risk Azaltma Planı dahilinde yangın ve yangınlarla mücadele konularında Akçakoca İlçesindeki kamu kurum personellerine yangın eğitimi gerçekleştirildi.

Bartın

Yaptığı ziyaretlerde eğitim kurumlarını eksikliklerini tespit eden Başkan Fırıncıoğlu, yeni projeleri hakkında da bilgiler verdi

Gökçebey

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, eğitim gören gençlere eğitimlerine destek olmak amacıyla yeni hizmetleri devreye sokacaklarını bildirdi.

Zonguldak

Düzce’de Karabük, Bolu, Zonguldak ve Bartın illerinden gelen Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) personellerine yönelik depremde arama kurtarma eğitimi verildi.

Düzce

Düzce’nin Gölyaka ilçesi Orman İşletme Müdürlüğünde orman yangınlarına karşı eğitim tatbikatı düzenlendi.

Düzce

Geleceğin sürücüleri olacak Esenli Köyü İlkokulu öğrencileri Melen Park Çocuk Jandarma Trafik Eğitim alanında trafik kurallarını öğrendi.

Düzce

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde ormanların korunması ve orman zararlılarıyla mücadele eğitimi yapıldı.

Düzce

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi kurtarma ekibinde görevli personele arama kurtarma eğitimi verildi.

Düzce

Düzce İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ekiplerince Aile Sağlığı Merkezlerinde görevli aile hekimi, ebe ve hemşirelere yönelik...