Cumhurbaşkanlığı Haberleri

Cumhurbaşkanlığı haberleri ve güncel Cumhurbaşkanlığı gelişmeleri, Cumhurbaşkanlığı ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanlığı fotoğrafları ve Cumhurbaşkanlığı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 2023-2024 akademik yılı açılış programına katıldı.

Türkiye Gündemi

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başladı. 135 kilometrelik Alanya-Antalya etabını Alpecın-Deceunınck Takımı'ndan Jasper Phılıpsen kazandı.

Türkiye Gündemi

Bugün yapılacak olan kritik Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında çeşitli önemli gündem maddeleri ele alınacak.

Siyaset

Bursa ilinde faaliyet gösteren ve şirket sahibi Zonguldaklı olan Gürkan Duman yönetimindeki Betimar A.Ş., cumhurbaşkanlığı ilk turda olduğu gibi ikinci...

Zonguldak

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçim Sonuçları Canlı sonuçlar. Seçim yasaklarının kalkmasından itibaren seçim sonuçları anlık olarak canlı yayınlanacaktır.

Zonguldak

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde oy verme işlemi tamamlandı, oy sayımı başladı.

Zonguldak

Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyunu kullandı.

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde oyunu kullandı.

Zonguldak

Zonguldak'ta Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. Tur için Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği saat olan 08.00 itibarıyla oy kullanma işlemi başladı.

Siyaset

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için vatandaşlara çağrıda bulundu.

Siyaset

AK Parti Zonguldak Teşkilatı, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Siyaset

ATA İttifakı bileşenlerinden Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz önemli açıklamalarda bulundu. Öz, 28 Mayıs’ta kimi destekleyeceklerini açıkladı.